BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,52
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda zincirleme kaza

Beşiktaş'ta 6 aracın karıştığı trafik kazasında 2 taksi sürücüsü hayatını kaybetti.

Abone ol

Balıkesir'den gelen ve kaldığı yurda taksiyle gitmek isteyen bir üniversite öğrencisi, Büyükdere Caddesi 4. Levent Metro İstasyonu önünde Erdal Gül'ün (33) kullandığı 34 TED 81 plakalı taksiye binmek istedi.

Genç kızın ağır olan valizini tek başına bagaja koyamadığını gören Erdal Gül ile amcasının oğlu 34 TCZ 99 plakalı taksinin sürücüsü Kenan Gül (36) yardım etmek istedi.

4 ARACA BİRDEN ÇARPTI

Bu sırada Sarıyer yönüne giden 34 BN 6647 plakalı bir otomobil, kimliği açıklanmayan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan 4 taksiye çarptı. Yine aynı yönden gelen 34 BG 6827 plakalı otomobil de diğer araçlara çarparak durdu.

2 TAKSİCİ ÖLDÜ

Kaza sonucu 34 BN 6647 plakalı otomobilin altında kalan Erdal Gül, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda, aynı aracın çarpması sonucu yaklaşık 10 metre savrulan Kenan Gül de olay yerinde hayatını kaybetti.

Erdal ve Kenan Gül'ün cesetleri, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ YARALI

Kazada, İstinye'deki bir arkadaşını aldıktan sonra öğrenim gördüğü Adapazarı'ndaki Sakarya Üniversitesi'ne gideceği belirtilen 34 BN 6647 plakalı otomobilin sürücüsü ile bir başka taksi şoförü de hafif yaralandı.

Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen sürücü, Adli Tıp Kurumu'ndaki muayenesinin ardından gözaltına alınarak Levent Polis Merkezi'ne götürüldü.