BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da şiddetli patlama!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'ndaki Nüfus Müdürlüğü önünde çöp kutusuna konan bir bomba patladı.

Abone ol

İstanbul'da sabah saatlerinde imha edilen bombanın ardından bu kez patlama haberi Gaziosmanpaşa'dan geldi.

İSTANBUL AZ DAHA KANA BULANACAKTI!
Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi Swisotel'in personel girişine yakın mesafede bırakılan, üzeri yara bandıyla sarılı sigara kutusuna benzer bir paket şüpheli görülünce olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Uzman polislerin bomba imha cihazı kullanarak patlattığı şüpheli paketten bomba çıktı. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı'nın içinde bulunan Nüfus Müdürlüğü'nde patlama meydana geldi. Patlamaya ilk belirlemelere göre, çöp kutusuna bırakılan patlayıcı neden oldu.

Patlamada 2 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi.

Patlama nedeniyle kaymakamlıkta da maddi hasar meydana geldiği belirtiliyor.

YARALI O ANLARI ANLATTI

Patlamada hafif yaralanan Nuray Aktuğ ve Hasan Taşıyan hastanedeki ilk müdahalesinin ardından taburcu edildi. Aktuğ, ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Burada yaklaşık 1 saat ifade veren Aktuğ çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aktuğ, adres değişikliği için kaymakamlığa gittiğini belirterek "Ben çıkarken yerden patladı işte. Bacaklarımda hissettim. Zaten herkes panikledi. Herkes kaçıyordu dışarı kaçın diye sesler geliyordu. Dışarı attım bende kendimi o anda. Yerden geldi bir anda. Bacaklarımda sıyrıklar oluştu ama tehlikeli birşey yok. Genç bir çoçuk daha yaralandı. Çöp kutusunda patlamış" diye konuştu.

SABAHKİ BOMBA İMHA EDİLDİ

Dolmabahçe'de de bugün saat 08.00 sıralarında Swissotel'in servis kapısına çıkan Vişnelik Tekke Sokağı'nın köşesinde bir temizlik işçisinin fark ettiği paket içinde bomba bulunmuş, bomba fünye ile patlatılarak imha edilmişti.

İŞTE VİDEO