BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,65
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da şaşırtan fuhuş merkezi

İstanbul'un merkezi Taksim Emniyet müdürlüğüne, yaklaşık 100 metre mesafede hayat kadınları her gün pazarlık yapıyor.Taksim'de restorasyonu yapılan binalar, fuhuş yuvasına döndü.

Abone ol

İSTANBUL Tarlabaşı Bulvarı, Halaskargazi caddesine kadar akşam vakitlerinden itibaren hayat kadınlarının meskeni haline geliyor. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün yüz metre ilerisinde hayat kadınları polise aldırış etmeden rahatça pazarlık yapıyor.
 

Bulvara çıkan hemen hemen tüm sokak başları ile Halaskargazi Caddesi üzerindeki her köşeyi mesken tutan hayat kadınları, bölgede rahatça pazarlık ediyor. Tarlabaşı Bulvarı'nda Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 100 metre mesafedeki fuhuş pazarlıkları ise dikkatlerden kaçmıyor.


BRANDALARIN ARDINDA FUHUŞ

Müşterileriyle anlaşan hayat kadınları ile travestiler, restorasyon halindeki tarihi binaların brandaları arkasında fuhuş yapıyor. Bu arada, gece geç saatlerde yaşanan bu olayları görüntüleyen basın mensuplarından rahatsız olan travestiler, cadde üzerindeki araçlarına binerek basın mensuplarını takip etmeye çalıştı.
 

GAZETECİLERE SU ŞİŞESİYLE SALDIRI

Gazetecilerin bulunduğu aracın önünü kesen ve tehditler savuran travestiler, araçtaki gazetecilere ellerindeki su şişeleriyle saldırdı. Yaşanan bu durum kameralara an be an yansıdı. Basın mensupları ise olay yerinden uzaklaşarak kurtulmayı başardı.