BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,65
ALTIN 2.409,43
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da neşterli tecavüz dehşeti

Denetimli serbestlik uygulamasıyla serbest kalan bir hükümlü İstanbul'da son 1 ay içerisinde 12'si çocuk 20 kadına tecavüz ve taciz iddiasıyla gözaltına alındı

Abone ol

İstanbul Kağıthane’de gözaltına alınan 44 yaşındaki E.Y.’nin gece girdiği evlerde 12’si çocuk 20 kadını taciz ettiği, bir kadına da tecavüzde bulunduğu ileri sürüldü. 7 mağdur kadın tarafından teşhis edilen E.Y.’nin parmak izi ve DNA örneklerinin, mağdurların evlerinden elde edilen parmak izi ile DNA örneklerine uyduğu öğrenildi.

screen-shot-2012-08-03-at-8.53.52-am.png

Benzeri suçlardan dolayı 10 yıldır cezaevinde bulunan E.Y.’nin 30 yıl ceza almasına karşın denetimli serbestlik uygulamasından yararlanarak tahliye olduğu öğrenildi. E.Y.’nin biri tecavüz, iki olayı da cezaevinden izinli çıktığı günlerde gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Kağıthane bölgesinde girdiği evlerde kadınları taciz ettiği, neşterle çamaşırlarını kestiği öne sürülen kişinin yakalanması için Gasp Büro Amirliği’nce çalışma başlatıldı.

Mağdur kadınların verdiği eşkal doğrultusunda yapılan incelemede şüphelinin, cinsel istismar suçundan 10 yıl cezaevinde yatan E.Y. olduğunu belirlendi.

Şüpheli E.Y.’nin 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunmasına karşın Denetimli Serbestlik Yasası’ndan yararlanıp tahliye olduğu belirlendi. Bu kişinin yakalanması için kurulan özel ekibin sokak çalışmasıyla sonucu E.Y. Gülbağ semtinde yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan E.Y.’nin Kağıthane bölgesinde, birinci veya giriş kattaki evleri gündüz inceleyip takibe aldığı ve 05:00-06:00 saatleri arasında bu evlere girdiği ileri sürüldü. İçeride bulunan kadınları çocuk, yetişkin ayırt etmeden çamaşırlarını neşter ile kesip taciz ettiği iddia edildi. Şüphelinin tanınmamak için bölgedeki ara sokaklarda şapka ile dolaştığı ortaya çıkarıldı.

CEZAEVİNDEN İZNE ÇIKTIĞINDA BOŞ DURMAMIŞ

Sorgulamada, E.Y.’nin cezasının bir kısmını tamamlayanlara tanınan izin hakkından yararlanarak 2011 yılında cezaevinden izinli çıktığı ve bu sırada Y.Ç. isimli kadına tecavüz ettiğinin belirlendiği belirtildi.. Şüpheli E.Y.’nin yine cezaevinden izinli çıktığı 2012 Nisan ve Haziran ayıda da 3 taciz olayına karıştığının belirlendi.

CEZAEVİNDEN ÇIKINCA MAĞDURLAR ARTTI

Şüpheli E.Y.,’nin geçen Temmuz ayında cezaevinden tahliye olduğu ve bundan sonra mağdurların sayısında artış olduğu ortaya çıktı.

Yedi mağdur kadın tarafından teşhis edilen E.Y.’nin parmak izi ve DNA örneklerinin, mağdurların evlerinden elde edilen parmak izi ile DNA örneklerine uyduğu öğrenildi.

Mağdurların teşhisleri ve DNA ve parmak izi örneklerinin uyması sonucu E.Y.’nin biri tecavüz 21 olaya karıştı ortaya çıkarıldı. Bu mağdurların 12’sinin ise çocuk yaşta oldukları öğrenildi.

SAHTE PARAYLA FUHUŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

HAYAT KADINI ŞİKAYETÇİ OLDU

Samsun polise giden bir hayat kadını cinsel ilişkiye girdiği kişinin sahte parayla ödeme yaptığını söyleyip şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olay İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 4 gün önce adı açıklanmayan bir hayat kadını 100 TL karşılığında anlaşıp cinsel ilişkiye girdiği bir kişinin ücretini sahte parayla ödediğini söyleyip, sahte parayla birlikte polise şikayette bulundu. Bu olaydan iki gün sonra da bir lokanta sahibi çiğ köfte alan kişinin sahte 100 TL ile ödeme yaptığını ileri sürüp, aracın plakasıyla birlikte polise şikayet etti.

Olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdüren polis verilen otomobil plakasından yola çıkarak 17 yaşındaki B.K.'yi Bafra İlçesi'nde yakaladı. Yapılan üst aramasında 100 liralık 17 sahte banknot çıktı. Gözaltına alınan zanlının ifadesinin ardından polis Salih Z. (29), Şahin Ç., (38) ve Volkan Y.'yi de İlkadım ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların alınan ifadesinde sahte parayı Volkan Y.'nin İstanbul'dan sağladığını ve diğer zanlılara vererek piyasaya sürdükleri tesbit edildi. Zanlıların iki yerden daha sahte 100 TL ile alışveriş yaptıkları öğrenildi.

Zanlıların yakalanmasının ardından şikayetçi kadın çağırılarak teşhis yaptırıldı. Yapılan teşhiste cinsel ilişkiye girdikten sonra ücretini sahte parayla ödeyen kişinin Volkan Y. olduğu tesbit edildi. B.K. yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken diğer üç kişinin ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin devam ettiği belirtildi.

 BİR EVDE YAŞAYAN 23 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KİRA TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Fatih’te kaçak olarak yaşayan Burma (Myanmar) uyruklu 23 kişinin kaldığı dairede dün sabah saatlerinde kira anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı.

 Bıçakların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı. Vefa Hacı Kadın Mahallesi Sarı Beyazıt Caddesi 5 numarada bulunan 3 katlı apartmanda saat 08.00 sıralarında kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri apartmanın en üst  katına çıktı. Polis, kilitli olan kapıyı balyozla kırıp içeri girdi. Polis, yerde yatan yaralılar ve başlarında onlarca kişiyle karşılaştı. Yaralı 8 kişi hastanelere sevk edilirken, 14 kaçak emniyete gönderildi. Yetkililer, 3 kişinin kiraladığı evde 23 kişinin kaldığını belirtti.