BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da çıkan otel yangını korkuttu

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir otelde çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşattı. Şekerci Sokakta bulunan 7 katlı binanın 6. katındaki bir odadan çıkan yangında 20 kişi dumandan etkilendi.

Abone ol

İSTANBUL’un Fatih ilçesinde bulunan bir otelde çıkan yangın korkuttu! Otelde konaklayan 20 kişi dumandan etkilenirken, yangını yabancı uyruklu bir kişinin ihbar ettiği sonrasında da çatıdan dumarların çıktığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Fatih İskender Paşa Mahallesi Şekerci Sokakta bulunan 7 katlı otelin 6'ncı katındaki bir odada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede otelin aynı katı yoğun dumanla kaplandı. Bu sırada otelde bulunan ve dumandan etkilenen 20 kişi tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Ekipler daha sonra katta duman tahliyesi yaptı.

Gördü tanığı Murat Bozan, "Yabancı uyruklu bir şahıs, birden bağırmaya başladı. Sonra 'yangın var, yangın var' diye bağırdı. Ardından çatıdan dumanlar çıkmaya başladı. Alevler çıkmadı. Yangının çıkış sebebini elektrik kontağından olduğu söyleniliyor. Biz de kurtarmak için çabaladık. Suratı is içinde olanlar vardı" dedi.