BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da bu saate dikkat! Metrobüsler...

İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor. İBB önlemleri duyurdu. Saat 17.00'da kar yağışı hayli yoğunlaşmış olacak. Haliyle eve dönüş yolunda dikkat!

Abone ol

İSTANBUL'da saatlik hava durumu tahminine göre saat 14.00'da yoğunlaşacak olan kar yağışı iş çıkışı saatinde ulaşımı aksatmaya başlamış olacak. Eve dönüş yolunda İstanbullular için ek seferler konuldu. Metrobüs hattı ise açık tutulmaya çalışılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dün geceden itibaren kenti etkisi altına alan kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı.

Bazı bölgelerde sıcaklıkların gece eksi 2 dereceye düşeceğini belirten belediye yetkilileri, gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

İSTANBUL'DA BU SAATLERE DİKKAT!

Meteorolojinin İstanbul saatlik hava durumu uyarısında kar yağışı 17.00'a kadar hayli yoğunlaşmış olacak. Haliyle iş saati çıkışında ulaşımda sıkıntı yaşanma ihtimali muhtemel.

METROBÜS ÇALIŞIYOR MU İETT EK SEFERLERİ?

52 kilometre uzunluğundaki metrobüs yolu 32 araç ile sürekli ulaşıma açık tutuluyor. Bu sebeple ulaşımda eve dönerken metrobüsü tercih etmeniz öneriliyor. İETT bugün için ek otobüs seferleri de koydu. Metro ise seferleri de sıklaştırıldı.

5 BİN 450 PERSONEL GÖREV YAPIYOR

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kapsamında bin 114 araç ve iş makinesi, 5 bin 450 personel ile 4 bin kilometre yol ağında olumsuzluklara karşı vardiyalı görev yapacak.

AKOM'DAN ANLIK TAKİP

Tüm araçlar, araç takip sistemi ile anlık olarak AKOM’da takip edilecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR BASTIRDI

İSTANBUL hava durumu raporuna göre kar yağışı hiç kesintisiz devam edecek. 19 Ocak salı günü de okulların İstanbul'da kar sebebiyle tatil olması yüksek bir ihtimal. İstanbul hava durumu raporunda hava sıcaklığı 2 derecelere inmiş görünüyor.