BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,77
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da beyzbol sopalı dehşet!

Maltepe'de annesi, kızkardeşi ve komşusunu beyzbol sopasıyla yaralayan genç mahalleyi ayağa kaldırdı

Abone ol

Maltepe'de annesi, kızkardeşi ve komşusunu beyzbol sopasıyla yaraladıktan sonra kendini odaya kitleyen genç, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı.

Olay Maltepe Girne Mahallesi Demet Sokak Doğuşkent Sitesi A-10 nolu apartmanın 6. katında saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre 25 yaşındaki Öner B. annesi ve kız kardeşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından sinir krizi geçiren Öner B., beyzbol sopasıyla annesi Emine B. ile kızkardeşi Gülcan K.'ya saldırdı. Şizofren hastası olduğu öğrenilen Öner B. gürültüler üzerine evlerine gelen komşusu Turgut Alan'ı da beyzbol sopasıyla yaraladı. Gürültüler üzerine apartman sakinleri olay yerine polis ve ambulans ekipleri çağırdı. Öner B.'un beyzbol sopalı saldırısı sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan anne Emine B. ile kızkardeşi Gülcan K. ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine komşu Turgut Alan ise Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı

KENDİSİNİ ODAYA KİTLEDİ

Annesi kızkardeşi ve komşusunu yaralayan Öner B. daha sonra kendisini eve kilitleyerek olay yerine gelen polis ekiplerine kapıyı açmadı. Polisin uzun süren ikna çabalarına rağmen Öner B. kapıyı açmamakta direnirken olay yerine özel özel harekat polisleri ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Bu sırada okuldan eve geldiğinde binanın önündeki kalabalığı gören küçük bir kız çocuğu da korkarak ağlarken bir yakını tarafından güçlükle teselli edilerek eve alındı. Olayın şokuyla pencerelere çıkan bina sakinlerinden bir kadın "Emine hanımın oğlu kendisini odaya kilitledi 3 kişiyi yaraladı. Annesi hastanede" diyerek başka bir komşusuna olayı anlattı. Yaklaşık bir buçuk saat sonra olay yerine gelen kar maskeli, çelik yelekli ve uzun namlulu silah taşıyan özel harekat polisleri binanın 6. katındaki Öner B.'un evine çıktılar. Özel harekat polislerinin yaptığı operasyon sonucu elinde bıçakla kendisini odaya kilitleyen Öner B. yakalandı. Elleri arkadan kelepçelenen Öner B. daha sonra binadan çıkarıldı. Ekip otosuna götürülürken Öner B. anlamsız cümleler söyledi. Gözaltına alınan Öner B. polis merkezine götürüldü. 10 katlı apartmanda yaklaşık 2 saat süren dehşet anları özel harekat polislerinin operasyonuyla son bulurken yaralanan 3 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.