BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da 13 ilçede elektrik kesintisi

İstanbul'da Üsküdar, Kadıköy ve Ümraniye'nin de aralarında olduğu 13 ilçenin bazı mahallelerinde 3 Mayıs'ta elektrik kesintisi yaşanacak.

Abone ol

İstanbul'da Pendik, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Adalar, Şile, Tuzla, Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli, Maltepe, Ataşehir ve Beykoz'un bazı mahallelerine, 3 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nden yapılan açıklamaya göre, Pendik'te 10.00 ile 13.00 arasında Velibaba Mahallesi, Emre, Gümüş, Yunus Emre, Aydos, Dağ Çileği, İlker ve Kadir sokaklarda, 09.00 ile 12.00 arasında Kaynarca Mahallesi, Mola, Oya, Madalyon, Şehit Müşteba, Ekol, Çamburnu, Aydınlı Yolu, Badem, Esma, Dağ, Damlacık, Defne, Farklı, Fişek, Tecer Dağı, Hisar, Gündoğan, İbni Sina, Kadirli, Ölçü, Üçtaş, Günaltı, Bahattin Veled, Müjde, Sermin, Ömür, Çömlek, Nefi, Yüksel, Sevgi ve Mescit sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Üsküdar'da 09.00 ile 12.00 arasında Bahçelievler Mahallesi, Yeşil Palmiye, Goncalar, Ladin, Mavi Çam, Bosna sokaklarına, Güzeltepe Mahallesi, Bosna Sokak, Kirazlıtepe Mahallesi, Ferhatoğlu, Malkoç, Hacı Kayhan, Itır, Nato Yolu Üstü, Şehzade, Sağlık Ocağı, Akar, Askaptan, Cami Altı Saylan, Orhan Seyfi Orhon, 10.00 ile 12.00 arasında İcadiye Mahallesi, Altınbabası, Arapzade, Arifbey, Berberoğlu, Demirağ, Davudi, Davutpaşa, Sadiye, Soysop, Münir Ertegün, Köşk, Yapmabebek, Sude, Barışık sokaklarına, Selamiali Mahallesi, İspir, Karabağ, Cumhuriyet, Yüksel, Şehit Asteğmen Halil Ögel, Tank sokaklarına, Sultantepe Mahallesi, Özbekler Tekkesi'ne, 09.00 ile 10.00 arasında Barbaros Mahallesi, Alaattin Yavaşça, Denizmen sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Kadıköy'de 09.00 ile 12.00 arasında Hasanpaşa Mahallesi, Ulusuluk, İkbaliye, Kurbağalıdere, Hürriyet, Uzunçayır, Atabey, Hamiyet, Mahmut Sadık sokaklarda, Eğitim Mahallesi, Ömerbey Çıkmazı, Fikirtepe Mahallesi, Akpınar, Akçay, İlham, Kumru, Kehribar, Mostar, Dicle, Serdar sokaklarda, 19 Mayıs Mahallesi, Sinan Ercan, Saray, Şahin, Kadıpaşa sokaklarda, Kozyatağı Mahallesi, Şakacı, Pamuk,Taç ,Gün, Kadıpaşa sokaklarda kesinti yapılacak.

Ümraniye'de 09.00 ile 12.00 arasında Yukarı Dudullu Mahallesi, İnanç Türkeş, Göztepe sokaklar, Aşağı Dudullu Mahallesi, Mihriban, Cami, Alemdağ sokaklar, Esenşehir Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak, Eryılmaz, Necip Fazıl, Kürkçüler, Mesut, Nalan, Yurdaer sokaklar, Namık Kemal Mahallesi, Aile, Aykut, Cengiz Topel, Gayret, Marmara, Park, Talatpaşa, Açangül, Kuyulu, Sütçü İmam sokaklar elektrik alamayacak.

Adalar'da 10.00 ile 13.00 arasında Büyükada, Nizam Mahallesi Yeni, 23 Nisan, Büyük İskele, Düz, Eğri, Tümay, Zağnos Paşa, Güldalı, Kadıyoran, Kolbaşı, Lalahatun, Sakarya, Liman, Çiçekli Yalı, İsa Çelebi, Şehit Recep Koç, Lonca, Çınar, Yazgülü, Kıvılcım, Fenerbahçeli Lefter, Gülistan, Halikarnas, Oltacı sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Şile'de 09.00 ile 12.00 arasında Hacı Kasım Mahallesi, Eski Hükümet, Levent Birben, Ihlamur, Üsküdar, Demirtaş Paşa, Vatan Meydanı, sokaklarda, Balibey Mahallesi, Cami Yokuşu, 75. Yıl, 1. Feneraralığı, Harmankaya, Bıldırcın, Ağlayankaya, Orhun, Nuri İyem sokaklarda kesinti uygulanacak.

Tuzla'da 09.00 ile 15.00 arasında Şifa Mahallesi Şifa Yanyol, 09.00 ile 12.00 arasında Aydınlı Mahallesi, Esra Sokak, Çamlı Belde Yolu, Kartal'da 09.00 ile 12.00 arasında Çavuşoğlu Mahallesi, Yakacık, Şenay, Eğitim ve Kına Çiçeği sokaklarda, Karlıktepe Mahallesi, Kadıyoran, Kendir, Memleket, Pınarözü, Dik, Kavisli, Çukurbostan, Şehit Aşkın Bora ve Başkan sokaklarda, Yukarı Mahallesi, Şerif Ali, Çırçır, Hacı Şakir. Acıçeşme ve Egemenlik sokaklarda, Sancaktepe'de 09.00 ile 15.00 arasında Meclis Mahallesi, Boğaziçi ve Manyas sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Sultanbeyli'de 09.00 ile 12.30 arasında Fatih Mahallesi, Petrol Yolu, Çağlar, Ramazanoğlu, Şalgamlı, Gölet, Fırat, Baman sokaklar, Yavuz Selim Mahallesi, Hasan El Benna, Seyyid Kutup, Müderris, Tayfur, Tayyip, Tertip, Antalya, Eyyubi, Toros sokaklar, 09.00 ile 18.00 arasında, Abdurrahmangazi Mahallesi, Dağıstan, Semerkant, Osman Bedrettin, Balarısı, Amir, Belediye sokaklar, Maltepe'de 14.00 ile 17.00 arasında Cevizli Mahallesi, Kır, Nedret, Tugay Yolu ve Kar sokaklar elektriksiz kalacak.

Ataşehir'de 09.00 ile 12.00 arasında Yeni Çamlıca Mahallesi, Akşemsettin, Sarızeybek, Balaban, Derya, Dursunbey, Emirler, Emre, Kumru, Albayrak ve Sıla sokaklara, Beykoz'da 09.00 ile 12.00 arasında Acarlar Mahallesi, Yelkovan Kuşu, Yalıçapkını, Sütlabi, Kırlangıç, Delice, Çalıkuşu, Aladoğan, Sakarca ve Saz Bülbülü sokaklara, Maltepe'de 09.00 ile 18.00 arasında Küçükyalı Mahallesi, Mektep, Güven, Işıklı, Özyurt, Çalış ve Savaş sokaklara enerji verilemeyecek.