BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'a bu kez kar sahiden geliyor! Meteoroloji açıkladı

İSTANBUL hava durumu tahminini yayınlayan Meteoroloji 1 Mart 2018 perşembe günü için kar uyarısı verdi. İstanbul'da kar yağışı 28 Şubat çarşamba günü sulu karla başlayacak. Perşembe günü, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Düzce, Kayseri başta olmak üzere 28 ilde etkili olacak.

Abone ol

İSTANBUL bu yıl kara hasret kaldı. Meteorolojinin verilerine göre İstanbulluların yolunu gözlediği kar çarşamba günü sulu kar yağışı ile başlayacak. Çarşamba günü 6 derece olan hava sıcaklığı 1 Mart perşembe günü 3 derecenin altına inecek ve İstanbul'da kar yağışı etkili olacak. Ancak çok fazla sevinmeyin diyoruz. Zira bu kar yağışı tadımlık olacak ve cuma günü ortalık günlük gülistanlık olacak.

Kar yağışı ile birlikte 3 derecenin altına inen hava sıcaklığı cuma günü 10 derecenin üstüne çıkacak. Cumartesi ve pazar günü de İstanbul'da bahar tadında hava olacak. İşte meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük İstanbul hava durumu tahmini;

1 MART'TA KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER : Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır sözüne uygun olarak 1 Mart'ta 28 ilde kar yağışı başlayacak. Meteorolojinin yayınladığı haftalık hava durumu tahminine göre kar yağışı görülecek iller şunlar : İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Karaman, Niğde, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis ve Hakkari.