BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul trafiğinde makas dehşeti!

İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu saatlerde önündeki araçlara makas atan sürücü hem kendi hem de diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Son hamlesinde önündeki araca çarpan sürücü bariyerlere çarptı! İşte o dehşet anları;

Abone ol

İSTANBUL'da trafik magandası makas atarken önündeki araca çarparak kaza yaptı. Bir başka sürücünün saniye saniye kaydettiği kaza sonrası, sürücü yaşananları büyük bir küstahlıkla anlatınca sosyal medyada büyük tepki topladı.

Olay kaza anını görüntüleyen bir sürücünün sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı. Bayrampaşa E-5 üzerinde meydana gelen kazada, adı açıklanmayan sürücü trafikte makas atarak ilerlerken önündeki araca çarptı.

METROBÜS YOLUNA UÇTU

Kaza bir başka sürücü tarafından saniye saniye görüntülenirken, makas atan araç önündeki araca çarptıktan sonra metrobüs yoluna uçtu. Kaza sonrası sürücünün pişkin hali ise büyük tepki topladı.

POLİS GEREKENİ YAPSIN

Yaşanan kaza anını izleyenler sürücüye tepki gösterirken, polisin sürücü hakkında gereken işlemi yapması ve adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını istedi. İşte o dehşet anları: