BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul tam anlamıyla kilitlendi!

Sabah saatlerinde etkisini giderek arttıran yağmur, İstanbul'u tam anlamıyla kilitledi. Trafik, köprülerden geçmek isteyen vatandaşlar çileden çıktı.

Abone ol

İstanbullu isyanda! Uyarıların günler öncesinden yapılmasına rağmen hiçbir önlem almadan trafiğe çıkanlar isyan etti. 2 köprünün de kapalı olması sabah iş yerlerine yetişmeye çalışan vatandaşların zor  durumda kalmasına neden oldu!

YOLCULAR İSYANDA!

Metrobüs ve halk otobüslerini tercih edenler için de tablo bu sabah farklı değildi. Otobüse binmekte zorluk çekenlerin yanısıra, seferlerin aksaması da vatandaşın çilesini ikiye katladı. Duraklarda tartışmalar yaşandı. Halen açılmayan ve yoğunluğunu sürdüren trafik uzun süre devam edecek gibi görünüyor.

KÖPRÜLER DURMA NOKTASINA GELDİ!

İki farklı kaza İstanbul'da yaşamı durdurdu. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik, Anadolu-Avrupa yönünde durma noktasına geldi.

traa.jpg

Metris'de devrilen TIR, trafiği Hasdal-Tekstilkent , İSTOÇ-Tekstilkent arası felç etti. Bu trafik köprü girişine kadar uzandı. TIR hala yoldan kaldırılamazken yoğunluk sürüyor.

FSM'de ise Kavacık kavşağında 07.45 itibariyle meydana gelen maddi hasarlı kaza köptü trafiğini tıkadı. Kaza kaldırıldı ancak tarfikteki yoğunluk sürüyor.