BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul saatlik hava durumu kar için bu saate dikkat!

İSTANBUL hava durumu kar sürprizi yaptı. Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Samsun ve Trabzon başta olmak üzere 35 ilde kar yağışı var. Meteorolojinin yayınladığı 13 şubat tarihli hava durumu tahmini şöyle oldu.

Abone ol

İstanbul güne karla başlarken, saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı 18.00'dan itibaren etkisini artıracak. 5 günlük İstanbul hava durumu raporu ise kar yağışının perşembeye kadar devam edeceğini gösteriyor. 

Meteorolojinin sitesinde yayınladığı 13 Şubat 2017 tarihli hava durumu raporuna göre İstanbul dışında 35 ilde bugün akşama kadar kar yağışı etkili olacak. Bugün kar yağışı altında olan iller şunlar : İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Düzce, Bartın, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ordu, Trabzon, Amasya, Tokat, Giresun, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Muş, Bingöl, Tunceli, Bitlis, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Hakkari.

İstanbul için yapılan saatlik hava durumu tahminine göre ise kar yağışı kentte akşama kadar sürecek.


Öğle saatlerinde sulu kar olarak görülecek yağışlar asıl etkisini akşam mesai saatinin bitiminde gösterecek. Saatt 18.00'dan itibaren kar yağışı etkisini iki katına çıkaracak. Gece yarısına kadar da aynı etki ile yağışlar devam edecek.

İstanbul için yapılan 5 günlük hava durumu tahminine göre kar yağışı perşembe gününe kadar devam edecek.


İstanbul'da cuma günü kar yerini güneşe bırakacak. Hava durumu İstanbul'da hafta boyunca 1 dereceler civarında olacak.