BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
GÜNCEL

İstanbul Kitap Fuarı çıkışında yoğunluk

36. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı devam ederken hafta sonu fuarda ekstra bir yoğunluk yaşanıyor.

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yoğunluk yaşanıyor. Haftasonu olması nedeniyle çok sayıda kişi fuarın düzenlendiği Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ne akın etti. Araç yoğunluğunun yanı sıra fuar merkezinin önünde bulunan üst geçitte de izdiham yaşandı.

Metrobüsle gelenlerin oluşturduğu yoğunluk kameralara yansıdı. Fuara gelenler, uzun kuyruklardan sonra fuar salonlarına girebildi. Fuar alanında da aşırı yoğunluk göze çarptı.

Cem Yılmaz da TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’na katıldı ve sevenleriyle buluştu. Habertürk kameralarına konuşan Cem Yılmaz, “Bizim fuarı çok kısıtlı gezme imkanımız oluyor. Çünkü okuyucularımız sağ olsunlar çok ilgi gösteriyorlar. Ama kitap fuarı bizim için kutsal bir mekan. Burada buluştuğumuz insanlar üretmek ve paylaşmak ile ilgili şevk veren insanlar. Çok mutlu bir ortam, çok mutluyum. Herkesin katılımlarını bekliyoruz, kitap fuarı çok güzel” sözleriyle kitapseverleri fuara davet etti.

Yarın sona erecek olan Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda 800 yayıncı yer alıyor. Fuarın bu yılki teması “İyi ki varsın edebiyat”. Festivalin bu yılki onur konuğu ise Güney Kore.

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın girişinde yoğunluk, çıkışında da izdiham yaşandı.

Hafta sonu olması nedeniyle çok sayıda kişi fuarın düzenlendiği Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ne akın etti. Araç yoğunluğunun yanı sıra fuar merkezinin önünde bulunan üst geçitte izdiham yaşandı. İzdiham sırasında ezilme tehlikesi geçirenler oldu. Yoğunluk ve izdiham, DHA tarafından havadan da görüntülendi.

Sitene Ekle