BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,77
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar kaçta bitiyor?

İstanbul hava durumu tahminlerine göre kar yağışı bugün aralıklarla devam edecek cuma günü bitecek. İstanbul'da ısı ise eksi derecelerde.

Abone ol

İSTANBUL hava durumu raporuna göre kar yağışı bugün etkisini öğlene kadar devam ettirecek. İstanbul'da öğleden sonra kar yağışı bitmeye başlayacak. Cuma günü ise kar yağışı tamamen durmuş olacak.

Meteorolojinin sitesinde yer alan 5 günlük İstanbul hava durumu verilerinde bugün için kar yağışından çok dondurucu soğuğun etkili olacağı bilgisi yer alıyor. Isı eksi 1 dereceye indi gece ise eksi 6 derecenin altına düşecek.

İstanbul'da kar yağışı öğleden sonra saat 14.00'a kadar aralıklarla devam edecek. Saatlik hava durumu tahmini bugün için şöyle;

istanbul-saatlik-hava-durumu.jpg

İstanbul'da bazı yerlerde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre bugün Anadolu Yakası'nda Kartal, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Pendik, Beykoz, Kurtköy, Çekmeköy, Tuzla,  Şile ile Avrupa Yakası'nda Sarıyer, Bayrampaşa, Başakşehir, Silivri, Beylikdüzü, Fatih, Büyükçekmece, Şişli bölgelerinde kar yağışı görülüyor.

Yağış  öğlene kadar devam edecek ve daha sonra etkisini yitirecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU TAHMİNİ 5 GÜN İÇİN ŞÖYLE
istanbul-hava-durumu-8-ocak.jpg

İstanbul 'da kar kalınlıkları dün akşam saat 21.00 itibariyle Beykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de 20, Çekmeköy, Sultanbeyli, Kartal ve Ümraniye'de 15, Dragos, Büyükçekmece, Çatalca ve Arnavutköy'de 10 santimetre olarak ölçüldü.

İSTANBUL İLÇELERDEKİ BUGÜNKÜ HAVA DURUMU
istanbul-hava-durumu-ilçeler.jpg
screen-shot-2015-01-08-at-08.49.58.png