BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.445,21
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu 29 Aralık

Meteoroloji İstanbul'da bugün havanın nasıl olacağını açıkladı. Sabah saatlerinde başlayan fırtına akşama doğru etkisini arttıracak. Gece yarısı karla karışık yağmur bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji İstanbul'da bugün havanın nasıl olacağını açıkladı. Sabah saatlerinde başlayan fırtına akşama doğru etkisini arttıracak. Gece yarısı karla karışık yağmur bekleniyor.

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gündüz saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağış, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar Trakya'da, öğle saatlerinde İstanbul ve öğleden sonra bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.


0612buyuk.20141229082034.png
HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güney ve Güneybatı (Lodos), öğle saatlerinden itibaren Kuzey ve Kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) ve zaman zaman fırtına (60-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

1218buyuk.20141229082051.png
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerine kadar Trakya'da, öğle saatlerinde İstanbul ve öğleden sonra bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ( Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Güney ve Güneybatı (Lodos), öğle saatlerinden itibaren Kuzey ve Kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) ve zaman zaman fırtına (60-80 km/s) şeklinde esmesi beklendiğnden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Soba ve Doğalgaz kaynaklı Zehirlenmeler, Ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Gece ve yarın sabah saatlerinde bölge genelinde, özellikle yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (karayolu ulaşımında gizli buzlanma, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.