BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Issız Adam şimdi de p.şt oluyor!

'Issız Adam' filmiyle popüler olan Cemal Hünal'ın yeni filmi gösterime girecek. O filmdeki karakterini tanımlarken ilginç bir ifade kullandı.

Abone ol

'Issız Adam' filmiyle popüler olan Cemal Hünal, geçen gün katıldığı bir organizasyonda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

'Issız Adam'dan sonra yakaladığı popülerlik yüzünden, özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hünal, "O filmden sonra 'ne oluyoruz' olmadım ama gösterilen ilgi çok şaşırttı. İnsanın görünmezliğini kaybetmesi çok tuhaf bir şey. Ben görünmezliği seviyorum. O yüzden sokağa çıkmıyorum. Dağda, bayırda takıldığım için bir sorun yok. Onun için her şey şey yolunda. Temiz hava bol gıda ve hayvanlarla uğraşmayı seviyorum" dedi.

YENİ FİLMİMDE PUŞTUN TEKİYİM

Şubat ayında gösterime girecek olan 'Romantik Komedi' adlı sinema filminden de bahseden Hünal, buradaki rolünü 'puştun teki' olarak tanımladı. Hünal rolünü şöyle anlattı: "Issız Adam'daki Alper'den farklı bir karakter çıkartmaya çalıştım. Bunu da başarmışım sanırım. Farklı bir karakter profili ama yine puştun teki..."

ESPRİLİ BİR FİLM OLACAK

Yapımcılığını Murat Tokat'ın, süpervizörlüğünü Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği; Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Begüm Kütük, Janset ve Burcu Esmersoy'un başlıca rollerinde oynadığı 'Romantik Komedi' metropolde yaşanan kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille anlatıyor.