BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.496,27
HABER /  DÜNYA

İsrailli Bakan İstanbul’da olmaktan mutlu

İstanbul’da konferansa katılan İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, “Kendimi burada çok iyi hissedi...

Abone ol

İstanbul’da konferansa katılan İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, “Kendimi burada çok iyi hissediyorum” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Akdeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı”na katıldı. Mavi Marmara baskınının ardından İsrail’den Türkiye’ye bakan düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştiren Peretz, toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Gazetecilerin ısrarına rağmen konuşmayan Peretz, “Kendimi burada çok iyi hissediyorum” demekle yetindi.
Yapılan konuşmaların ardından salondan ayrılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise gazetecilerin “Peretz ile bir görüşmeniz olacak mı?” sorusu üzerine, “Görüşürüm tabii. Biz herkesle görüşürüz” diye yanıt verdi. Bakan Bayraktar, “Mavi Marmara gündeme gelir mi?” sorusunu ise, “Akdeniz’i temiz tutalım. Akdeniz’in temizliği için hep beraber çalışalım” diyerek yanıtsız bıraktı.
(İHA)