BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İsrail askerlerinin cesedi bulundu

Romanya'da İsrail askerlerini taşıyan helikopter düştü. Bölgedeki askerlerlerin cesedine ulaşıldı.

Abone ol

Romanya'da İsrail askerlerini taşıyan helikopterin düştüğü bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, 4 kişinin cesedine ulaşıldığını bildirdi.

Mediafax haber ajansına açıklama yapan kurtarma ekibinin başkanı Fanica Boboc, kaza yerinde 4 kişinin cesedine ulaşıldığını söyledi.

Boboc, cesetlerin kimliğinin henüz tespit edilmediğini de belirtti.

İçerisinde bir Romanya ve 6 İsrail askeri bulunan bir helikopter bugün alçak uçuş yaptığı sırada Romanya'nın orta bölümündeki dağlık bölgede düşmüştü.

İSRAİL ASKERLERİNİ TAŞIYAN HELİKOPTER DÜŞTÜ

Romanya'da İsrail askerlerini taşıyan bir helikopterin düştüğü bildirildi. Romanya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Constantin Spanu, içinde bir Romanya askerinin yanı sıra 6 İsrail askerinin bulunduğu helikopterin ülkenin orta bölümündeki dağlık alanda düştüğünü söyledi.

İsrail'e ait askeri helikopterle alçak uçuş yaptığı öğle saatlerinde telsiz bağlantısının kesildiğini belirten Spanu, kurtarma ekiplerinin bölgeye ulaşmaya çalıştığını ve kazadan sağ kurtulan olup olmadığının henüz bilinmediğini ifade etti.

Romanya ve İsrail askerleri, alçaktan uçuş ve kurtarma gibi konularda eğitim vermek için ortak bir havacılık tatbikatı düzenliyor.