BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,93
ALTIN 2.444,78
HABER /  GÜNCEL

İSKİye Deniz Kuvvetleri baksın!

Balyoz darbe planında kamu kurumlarının paylaşımı da vardı. Su ve deniz arasında bağlantı kuruluyor.

Abone ol

İstanbullu'ların sağlığını bir veterinere bırakmayı planlayan Balyoz cuntası, deniz ve su arasında bağlantı kurup İSKİ'yi de Kuzey Deniz saha Komutanlığı'an bağlayacaktı..

Denizciler ile İSKİ arasında nasıl bağlantı kurulabilir diye düşünülebilir. Akıllara ziyan mantığın gerekçesi ses kayıtlarında geçiyor. Çetin Doğan'a ait olduğun ileri sürülen ses kaydından bakın neler söyleniyor?

DENİZ TUZLU DA OLSA SU

Deniz Kuvvetlerinin unsurları deniz su tuzlu da olsa su. Mesela size en iyi verecek yollarda İSKİ'nin faaliyetleri. Yani ben laf olsun diye söylüyorum. Yani belediyenin belli bir faaliyetinin de yürütülmesini görev ve fonksiyon olarak faaliyetinde Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Boğaz Komutanlığı veya belli marifetle veya belli bir oranın beli sistemin çalışmasında baştan sona kadar sizin sorumlu olmanını isterim

DENİZCİLİK İŞLETMELERİ SİLAHLI KUVVETLERE GİRMELİ

Bütün kamu kurum ve kuruluşlarının silahlı kuvvetlerin denetimine girmesi lazım. Şu halde buradaki deniz unsurunun ilgili kendisine yakın düşecek evvela kendi görev niteliği itibariyle bazı şeyleri ne yapması lazım kendi denetimine doğrudan alması gerekir. Bu nedir işte belediyelerin feribot seferlerinin Bandırma bilmem ne şehir hatları işletmeleri Denizcilik işletmeleri buna ait teşkilatlanmayı bu ait düzenlemeyi sizin bu bölge içerisindeki unsurlarınızla yapmanız lazım..

DENİZ POLİSİ OLMAMALI

Çetin Doğan olduğuu ileri sürülen kişi boğazların güvenliğini de polisten almak gerektiğini söylüyor.

Bir de ne yapılması lazım. Şimdi tabi bizde deniz polisi var. Burada sınılı çok sınırlı iki tne bir tane botu var. Yani öyle bir şeyi var falan. Tabi böyle emniyet ve asayişin çok şey olduğu bir dönem içerisinde emniyet bakımından mevcut buradaki gücümüzü sıkıyönetim faaliyetleri ile yürüttüğümüz gücün kullanılmasında onların belli yerlere ulaştırılması gibi görevler de üstleneceksiniz.