BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

IŞİD Amerikalı rehineyi de öldürecek!

IŞİD, ABD vatandaşı Peter Edward isimli rehineyi öldürecekleri tehdidinde bulundu.

Abone ol

IŞİD, İngiliz rehineyi öldürmesinin ardından, saldırıların sonlandırılmaması durumunda ABD vatandaşı Peter Edward isimli rehineyi öldürecekleri tehdidinde bulundu.

"AMERİKA VE MÜTTEFİKLERİNE BİR MESAJ DAHA..."

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), İngiliz rehine Alan Henning'in kafasını keserek öldürdü. Örgüt tarafından yayınlanan "Amerika ve müttefiklerine bir mesaj daha" adlı video kaydında, maskeli bir kişi tarafından tutulan İngiliz rehine Alan Henning diz çökmüş vaziyette, "Parlamento'muzun aldığı IŞİD'i vurma kararının cezasını ben çekeceğim çünkü normal bir İngiliz vatandaşıyım" dediği görülüyor.

IŞİD İNGİLİZ VATANDAŞI REHİNEYİ DE ÖLDÜRDÜ

"KANI SENİN ELİNDEDİR EY CAMERON"

Görüntülerin devamında Henning'in yanında duran maskeli kişi ise İngiltere Başbakanı David Cameron'a, "Henning'in kanı senin elindedir ey Cameron, Alan Henning'de kafası kesilerek öldürülecek, ama onun kanı İngiliz Parlamentosu elindedir" diye sesleniyor ve sonra Henning'in kafasını kesiyor.

Yüzü maskeli terörist ayrıca videoda, Obama'nın IŞİD'e karşı hava saldırılarını sonlandırmaması durumunda, ABD vatandaşı olan Peter Edward isimli rehineyi öldürecekleri tehdidinde bulunuyor.