BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  DÜNYA

İş dünyasından ’’darbe’’ yönetimine büyük tepki

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Meral Ercan, Mısır’da yaşanan darbeyi kınayarak konfederasy...

Abone ol

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Meral Ercan, Mısır’da yaşanan darbeyi kınayarak konfederasyon olarak Mısır’daki olağanüstü hal kalkana kadar yatırımları durdurma kararı aldıklarını söyledi.
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Meral Ercan, Mısır katliamına büyük tepki gösterdi. Ercan, dünya devletlerinin katliama sessiz kaldığını ifade ederek, “Birleşmiş Milletlere, Avrupa Birliğine, Amerika Birleşik Devletlerine, İslam dünyasına, Arap Devletler Ligi’ne sesleniyorum. Mısır’da binlerce insan katlediliyor. Dünya nerede? Kimsenin sesi çıkmıyor. Hayatını kaybeden Mısırlı vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Ercan, konfederasyon olarak Mısır’da olağanüstü hal bitine kadar yatırım yapmayacaklarını belirterek, “Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu kararıyla Mısır’da yatırımları olan iş adamları ve iş kadınlarımız Mısır’da olağanüstü hal kalkıncaya, hayat normale dönünceye kadar yatırımlarını durdurmuştur” diye konuştu.
(İHA)