BIST 10.154
DOLAR 32,29
EURO 35,00
ALTIN 2.451,47
HABER /  DÜNYA

Suriye’den seken kurşunlar Türkiye’yi vurmaya devam ediyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da PYD ve El Nusra arasında devam eden çatışmalardan Türkiye’ye seken bir kurşun,...

Abone ol

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da PYD ve El Nusra arasında devam eden çatışmalardan Türkiye’ye seken bir kurşun, inşaat işçisini yaraladı.
Rasulayn’da devam eden çatışmalar Ceylanpınar’da bir inşaat işçisini yaraladı. PYD ve El Nusra arasında sabah saatlerinde başlayan çatışmalar aralıklarla devam ederken, seken kurşunlardan birisi sıva yapan inşaat işçisine isabet etti.

GÖĞSÜNDEN YARALANDI
Alınan bilgilere göre, sabah Bahçelievler Mahallesi’ndeki çalıştığı inşaata gelen Ahmet Sayar (30), binada sıva yapmaya başladı. Bu sırada sınırın öbür tarafından gelen bir kurşun, Sayar’ı göğsünden yaraladı. İnşaat işçilerinin durumu 112’ye bildirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sayar’ı Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Sayar buradaki ilk müdahalesinin ardından, Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bu arada Sayar’ın yaralandığını öğrenen yakınları ise hastaneye akın etti. Yakınları Sayar için ağıtlar yakarken, bazıları da sinir krizi geçirdi. Öfkesine hakim olamayan bir vatandaşı ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
Bölgedeki çatışmalar aralıklarla devam ediyor.
(İHA)