BIST 8.725
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.237,45
HABER /  GÜNCEL

İrfan Değirmenci az kalsın dayak yiyordu

İrfan Değirmenci, Ankara'da açılan "Halk Sebze" çadırı önünde röportaj yapmak isteyince kuyruktakilerin tepkisini çekti. Provokatörlükle suçlanan Değirmenci'nin cep telefonunun kamerası kapatıldı, röportaj yapmasına izin verilmedi.

Abone ol

Kanal D'de işine son verildikten sonra kendini sosyal medyaya veren İrfan Değirmenci bu kez de Ankara'da belediyenin tanzim satış çadırından kavuldu. Provokatörlükle suçlanan Değirmenci'nin cep telefonunun kamerası kapatıldı, vatandaşlar röportaj yapmasına izin vermedi.

İrfan Değirmenci, sebze ve meyve fiyatlarındaki artışın önüne geçilmesi için kurulan tanzim satış çadırında röportaj yapmak isteyince vatandaş tepki gösterdi. Provasyonla suçlanan Değirmenci, ilk denemesinde başarılı olamayınca bu kez de sıranın daha gerilerine giderek röportajına burada devam etti.

BU KEZ ENGELLENDİ

Değirmenci burada da istediğini alamadı. Fiyat artışları için halcileri suçlayan vatandaşlar, belediyeler eliyle kurulan çadırların doğru bir adım olduğunu söylerken Değirmenci'nin çekim yapmasına müsaade etmedi.

İşte Değirmenci'nin Ankara'daki tanzim satış çadırında yapmak istediği röportaj ve vatandaşların gösterdiği tepki;