BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  DÜNYA

İranlı güzel 2014’ü bekliyor

İran asıllı model ve oyuncu Elif Samurcu, 2014’te iddialı projelerle girmeye hazırlanıyor.<br/>İran asıllı model ve oyuncu Samurcu, modelliğ...

Abone ol

İran asıllı model ve oyuncu Elif Samurcu, 2014’te iddialı projelerle girmeye hazırlanıyor.
İran asıllı model ve oyuncu Samurcu, modelliğinin yanı sıra asıl hedefinin oyunculuk olduğunu söyleyerek, hayranlarına 2014 yazında büyük projelerde boy göstereceğinin müjdesini verdi. Sinema ve dizi film yapımcılarından sürekli teklif aldığını söyleyen güzel oyuncu, gelen teklifleri değerlendirdiğini, kendi geleceği ve kariyeri için en uygun projeyi seçip, modellikte olduğu gibi oyunculukta da kendini göstereceğini ifade etti.
İran asıllı güzel Elif Samurcu, gelen sinema ve dizi film tekliflerini değerlendirip bir projede yer alırsa İstanbul’a yerleşeceğini söyledi. Daha önce de bir moda fotoğrafçısıyla imaj çekimleri sırasında verdiği röportajında belirttiği gibi hedefinin büyük projelerde yer almak olduğu ve bunun için İstanbul’a yerleşmeyi düşündüğünü aktarmıştı.
Güzel oyuncu Elif Samurcu, kendine çizdiği hedefleri doğrultusunda İstanbul’a yerleşip, büyük prodüksiyonlarda yer alarak hedeflerine ulaşmak istediğini açıkladı. 2014 yazında kameraların karşısına geçeceğini söyleyen 22 yaşındaki güzel oyuncu, ünlü yapımcı ve yönetmenlerden sürekli teklif aldığını ve aldığı teklifleri değerlendirip kararını verdiğinde yine hayranlarıyla paylaşacağını söyledi.
(İHA)