BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52
HABER /  GÜNCEL

İntihar etmeye kalkışınca ortaya çıktı! İğrenç müdür

İSTANBUL Kağıthane’deki bir okul müdürü, öğrencisi M.C.S.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Skandal ise mağdurun intihara kalkışmasıyla ortaya çıktı. Tedavisi sırasında yaşadıklarını annesine anlatan M.C.S.'nin ailesi, durumu polise ihbar etti. Sapık müdür yakalandı.

Abone ol

İnsanlık utancı olan taciz skandallarının ardı arkası kesilmedi. Bu kez canavar, bir eğitimciydi. Skandalın, İstanbul Kağıthane'deki bir ortaokulda yaşandığı iddia edildi. İfadelere yansıyan bilgilere göre henüz 10 yaşındaki M.C.S., 6. Sınıf öğrencisiydi.

Küçük çocuk geçtiğimiz günlerde okulda çok miktarda ilaç içti. Geçirdiği baygınlık sonrası küçük çocuğun ailesine haber verildi. Hastaneye kaldırılan M.C.S. ölümden döndü. Tedavisi sırasında yaşadıklarını annesine anlatan M.C.S.'nin ailesi, durumu polise ihbar etti.

MÜDÜR DERS SIRASINDA BENİ ODASINA ÇAĞIRIYORDU: M.C.S., polise okul müdürü C.C.E. tarafından defalarca cinsel istismara maruz kaldığını söyledi. Hatta müdür odasında tecavüze de uğradığını iddia etti. Talihsiz çocuk, "Müdür ders sırasında beni odasına çağırıyordu. Kapıyı kilitleyip istismarda bulunuyordu. Kadın ve erkeğin bulunduğu çıplak videoları zorla izlettiriyordu. Dayanamadım ve kurtulmak için canıma kıydım" dedi. İfadeye göre, bu istismar olayı 5 aydır devam ediyordu. Yine ifadeye göre, cinsel istismar sırasında öğrenci karşı çıkarsa darp da ediliyordu.

KURGULAYARAK ANLATMIŞ!

Küçük çocuğun ifadesi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında evinde gözaltına alınan okul müdürü C.C.E., savcılıktaki işlemleri ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikte ifadesine başvurulan şüpheli müdür C.C.E., çocuğun halüsinasyon gördüğünü, anksiyete hastası olduğunu ve anne babası tarafından öğretilen şeyleri kurgulayarak anlattığını öne sürdü.

UZMANLAR EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Hakim ise şüpheli hakkında verdiği tutuklama kararında, küçük bir çocuğun yaşamadığı cinsel istismar olayını bu kadar detaylı anlatamayacağını, uzmanlar eşliğinde alınan ifadede birçok detay olduğunu kaydetti. Kararda, kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunduğu belirtildi. Cezaevine gönderilen evli ve bir çocuk babası müdür hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.