BIST 10.046
DOLAR 32,35
EURO 34,72
ALTIN 2.408,84
HABER /  DÜNYA

İNTİHAR EDEN ASTSUBAY, GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Antalya’da evinde intihar eden Astsubay Ahmet Serkan Keskin, memleketi Ordu’da son yolculuğuna uğurlandı. <br/>Görev yaptığı Antalya’da beyl...

Abone ol

Antalya’da evinde intihar eden Astsubay Ahmet Serkan Keskin, memleketi Ordu’da son yolculuğuna uğurlandı.
Görev yaptığı Antalya’da beylik tabancası ile intihar eden 11 yıllık Astsubay Ahmet Serkan Keskin’in cenazesi, dün akşam memleketi Ordu’ya getirildi. Side Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda Maliye Başçavuş olarak görev yapan Keskin, edinilen bilgilere göre, eşinin il dışında olduğu sırada bilinmeyen bir nedenle kaldığı lojmanda kendi silahı ile intihar etti.
Keskin, sabah işe gitmeyince şüphelenen askerleri ve mesai arkadaşları evine gittiğinde Keskin’in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırılan Keskin’in cenazesi burada yapılan otopsinin ardından Antalya Atatürk Havaalanı’nda düzenlenen tören ile memleketi Ordu’ya gönderildi.
Keskin’in cenazesi dün akşam Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na getirildikten sonra cenaze merkeze bağlı Alınca köyündeki baba evine götürüldü. Bugün öğle namazından önce baba evinde alınan helalliğin ardından Alınca Köyü Merkez Camii’nde kılınan cenaze töreninin ardından aile kabristanlığında defnedildi.
Maliye Astsubay Ahmet Serkan Keskin, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine, Ordu İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, askeri erkanlar ve Side Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda görev yapan komutanlar katıldı.
Keskin, evli ve 1,5 yaşında bir erkek çocuk babasıydı.
(İHA)