BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.400,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İnternethaber'den Bartın'ın sesine kutlama

İnternethaber olarak zor şartlarda çalışıp 12 yılı geride bırakan Bartın Halk Gazetesi'nin yaş gününü kutluyoruz.

Abone ol

Yenilenen yüzüyle bir de "Yerelhaber açılımı" yapan internethaber olarak bize desteklerini esirgemeyen, sık sık kentlerinin gündemini bizimle paylaşan Bartın Halk Gazetesi'nin 12'inci yaşını kutluyoruz.

"Nice Yıllara Bartın Halk Gazetesi"


Bartın Halk Gazetesinin internethaber'e gönderdiği 12 yılın hikayesi:
Bartın Halk Gazetemiz 25 Mart 1998 yılında başlayan yayın hayatında 12. Senesine ulaştı.1998 yılında Haftalık olarak çıkan gazetemiz 2006 yılında günlük yayınlanmaya başladı. İmtiyaz Sahibi Levent Çınçın’ın kendi imkânlarıyla hazırladığı gazete 1149. sayısıyla 13 yılından gün aldı.

GAZETECİLİK BİR AİLE GELENEĞİ
Kadri Çınçın ile 1960 yılında başlayan gazetecilik ailede Levent Çınçın tarafından 2010 yılında devam ettiriliyor. Bartın’da siyasetten, bürokrasiye, günlük yaşamdan, sosyal hayata, kültürel ve tarihsel değerlere kadar Bartın tarihine not düştük. Geçmişten geleceğe Bartın hafızasına köprü olduk. Bartın Halk Gazetemiz gençler ile tecrübeyi çatısı altında birleştirdi. Bartın Halk Gazetemizin ilk sayısından bugüne kadar araştırmacı yazar Çetin Asma GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE yazı dizisine devam etmektedir.

Bartın Halk Gazetesi imtiyaz sahibi Levent Çınçın, ’’12 senedir kendi imkânlarımızla çıkardığımız Bartın Halk Gazetemizi el ele daha iyi yerlere getireceğiz. Gazetemiz bir ailedir. Yazarlarımız, yazı kurulumuz, stajyerlerimiz, dağıtıcılarımızla biz bir aileyiz. İlkelerimizden ve duruşumuzdan taviz vermeden yayınımıza devam ediyoruz.’’ dedi.