BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  GÜNCEL

İnönü'de Aziz Yıldırım'a küfür ettiler

Beşiktaş taraftarı, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Tayfur Havutçu'ya destek verirken, Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

Abone ol

Beşiktaşlı taraftarlar Maccabi Tel Aviv maçı öncesinde, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu'ya destek verirken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

''Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur Havutçu'' diye tezahüratlar yapan taraftarlar, Aziz Yıldırım'a ise küfürlü tezahüratlar yaptı.

QUARESMA KAPTAN OLARAK ÇIKTI

Guti Hernandez'in sakat, İbrahim Toraman'n da cezalı olması nedeniyle sahaya kaptan olarak Portekizli futbolcu Quaresma çıktı. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımın ısınmak için sahaya çıkması ile birlikte ilk olarak Quaresma'yı tribünlere çağırıp destek verdi.
       
BEŞİKTAŞ 5 YABANCIYLA SAHADA      

Bu sezon kadrosunda 13 yabancı futbolcusu bulunan Beşiktaş'ta, Maccabi Tel Aviv maçında ilk 11'de 5'i oynadı. Fernandes, Sivok, Quaresma, Almeida ve Simao ilk 11'de oynarken, Hilbert, Holosko, Sidnei ve Edu ise yedek kulübesinde oturdu. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Guti, Ernst, Bebe ve Alves ise kadroya alınmadı.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN ATKI ŞOV

Beşiktaşlı taraftarlar, Avrupa Ligi maçı öncesi tribünlerde atkı şov yaptı. Maça atkılarıyla gelen taraftarlar, birlikte atkılarını havaya kaldırarak tezahüratlar yaptı ve takımlarına destek verdi.
       
''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ''

Siyah-beyazlı taraftarlar, maçın başlamasına kısa bir süre kala ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' diye tezahürat yaptı. Taraftarlar ayrıca, uzun süre ''Türkiye'' diye tempo tuttu.