BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İnönü Stadı'nın ismi değişiyor mu?

Beşiktaş'ın son divan kurulu toplantısında ilginç bir tartışma yaşandı. Divan toplantısında 1947 yılında kurulun İnönü Stadı'nın isim değişikliği gündeme geldi...

Abone ol

Beşiktaş'ın haziran ayı sonunda gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında, 1947 yılında kurulan BJK İnönü Stadı'nın isminin değiştirilmesinin tartışıldığı ortaya çıktı. Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 120 üyenin katıldığı kurulda, İnönü Stadı'na, Beşiktaş'ın kurucusu olan Şeref Bey'in adının verilmesi yönünde görüş kararı alındı. Bu görüşe sadece Beşiktaş Belediye Başkanı ve kulübün eski yönetecisi İsmail Ünal'ın karşı çıktığı öğrenildi. Ünal'ın görüşlerini açıklarken, sert bir üslup kullandığı belirtildi.

YÖNETİM GÖRÜŞECEK

Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, ortaya sürülen fikrin üyelerin büyük bir çoğunluğu tarafından olumlu karşılandığını söyledi. Nasır, 'Toplantıda herkes İnönü Stadı'nın isminin değiştirilmesine sıcak baktı. Sadece İsmail Ünal, siyasi kimliğinden dolayı kabul etmedi. Konuyu eylül ayında yapacağımız ilk divan kurulu toplantısında yeniden gündeme alacağız. İsim değişikliği hakkındaki görüşümüzü Beşiktaş Yönetim Kurulu'na da bildirdik. Onlar da konuyu değerlendireceklerini söylediler' dedi.

Haber: Nurettin Ercan
Kaynak:
www.aksam.com.tr