BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Barzani, Tanju Çolak'ı istiyor

Kürt Lider Barzani'nin büyük oğlu Ubeydullah Barzani'nin bir futbol takımı kurdurarak başına Tanju'yu getirmek istediği bildirildi.

Abone ol

Kürt lider Mesut Barzani'nin büyük oğlu Ubeydullah Barzani'nin bölgelerinde futbolu sevdirmek amacıyla bir takım kurmayı ve başına da Tanju Çolak'ı getirmeyi planladığı belirtildi. Ubeydullah'ın bu transferin gerçekleşmesi için de müteahhit Münir Ceylan'dan aracılık yapmasını istediği öğrenildi.

ONA HERKES HAYRAN

Oğul Barzani'nin Irak'ta müteahhitlik yapan Münir Ceylan'a 'Buranın insanları Tanju Çolak'ı çok iyi tanıyor ve ona hayranlık besliyor. 25 bin kişilik stadımız var. Alt yapı çalışmaları büyük hızla sürüyor. Bir takım kuracağız. Tanju'nun da teknik direktörümüz olmasını istiyoruz. Bu teklifi kabul ederse çok memnun oluruz' dediği ifade edildi.

KABUL ETMEYECEĞİM

Ceylan aracılığı ile kendisine Ubeydullah Barzani'den teklif geldiğini doğrulayan Tanju ise 'Bana Kuzey Irak'ta devlet protokolünün uygulanacağını ve çok iyi karşılanacağımı duydum. Ancak her şey para değil. Spekülasyonlara meydan vermemek için teklifi kabul etmeyeceğim. Ben Türküm ve birikimimi Türkiye için kullanmak istiyorum' diye konuştu.