BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
GÜNCEL

İngiltere'de çaresiz kadınlardan kira yerine seks isteyen ev sahipleri

İngiltere'de başını sokacak bir yer bulmaya çalışan kadınlar, kira yerine cinsel ilişki teklif eden bazı ev sahipleriyle karşılaşıyor.

"Karşılığında tek istediğim cinsel ilişki, tamam mı? "

Londra'nın merkezinde bir Cuma akşamı karşımda oturan 25 yaşındaki erkek, Doğu Londra'daki bir evde bulunan odasını benimle hiç kira almadan paylaşmayı teklif ediyor. Karşılığı ne? Başımı sokacak bir yer istiyorsam, onunla düzenli olarak ilişkiye girmek zorundayım.

İngiltere'de, ev sahiplerinin "bedava" barınma karşılığında cinsel ilişki istedikleri "Kira karşılığı ilişki" sorununun boyutlarını gözler önüne sermek için kılık değiştirdim. BBC 3 kanalında yayımlanan bir belgesel için problemin ne kadar büyük olduğunu araştırıyorum.

Konuştuğum adam, başka hiçbir çaresi olmayan 24 yaşındaki bir hemşirelik öğrencisi olduğumu düşünüyor. Londra'daki bir evi başkalarıyla paylaşıyor ve kız arkadaşıymış gibi davranırsam, ev arkadaşlarının sorun etmeyeceğini söylüyor.

"EĞLENCELİ OLACAK, GÜVEN BANA"

İsteksiz olduğumu belli edince, beni ikna etmek için internette oda vaat eden "diğer yaşlı adamlara" kıyasla daha iyi bir seçenek olduğunu anlatıyor. "Eğlenceli olacak. Güven bana" diyor.

Kira yerine cinsel ilişki isteyen tek erkek o değil. İlanların yayımlandığı bir internet sitesine bakınca, neredeyse hemen "yetişkinlere özgü düzenleme" karşılığında oda vaat eden onlarca ilan buldum.

Sitene Ekle