BIST 10.236
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.444,49
GÜNCEL

Bursa'da dans ettiren lodos

Bursa'da saatte hızı 60 kilometreye ulaşan lodos vatandaşlara zor anlar yaşattı. Lodosta düşmemeye çalışan vatandaşlar adeta rüzgârla dans etti.

Bursa'nın meşhur lodosu sabah saatlerinde kendini gösterdi. Caddelerde yürüyen vatandaşlar şiddetli esen lodos sebebiyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşların şiddetli esen rüzgarda yürüyemediği, bazılarını ise lodosun savurduğu görüldü.

Lodosta en çok yaşlılar, zayıflar ve çocuklar zorluk çekti. Bazı vatandaşların ise düşmemek için trafik lambalarına tututnduğu görüldü. Lodosun bazı vatandaşları şiddetle koşturduğu görüldü. Kimileri yürüyemeyip uzun süre olduğu yerde lodosa direndi. Akşam saatlerine kadar Bursa'da etkisini gösterecek lodosun yerini yağmura bırakması bekleniyor. Bursa'da hava sıcaklığı ise 20 derece olarak seyrediyor.
Lodoslu havada dışarıya çıktıklarına pişman oldularını söyleyen vatandaşlar, "Lodos çok şiddetli esiyor. Yürümekte zorluk çekiyoruz. İşi olmayan dışarıya çıkmasın" dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler