BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.434,26
GÜNCEL

Kucaklarındaki bebekle tehlikeye aldırış etmeden yol aldılar

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde üzerinde 2 kişinin olduğu bir motosikletin, bir aileyi taşıyan başka bir motosikleti eşarpla çekip yol alması görenleri şaşkına çevirdi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde üzerinde 2 kişinin olduğu bir motosikletin, bir aileyi taşıyan başka bir motosikleti eşarpla çekip yol alması görenleri şaşkına çevirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Harran ilçesi Meydan kırsal Mahallesi yolunda yaşandı. Yolda bir otomobil sürücüsü ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Motosiklette bulunan 2 kişinin, arkadan gelen motosikleti eşarpla çekip götürdüğü görüldü. Motosikletli 2 kişi, 4 kişilik ailenin bulunduğu motosikleti eşarpla çekti. Eşarbı halat gibi kullanan motosikletlilerin yolculuğu büyük şaşkınlığa neden oldu.

Motosiklet sürücüsü önünde bir çocukla tehlikeye aldırış etmeden ilerlerken, arkasında oturan kadının ise kucağında bir bebek olduğu görüldü. Motosikletliler, tehlikeye aldırış etmeden yollarına devam ederek gözden kayboldu.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler