BIST 9.812
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.433,35
DÜNYA

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un 'yasak' dansı videosu ifşa oldu! 'Erotik şov' dediler...

İNGİLTERE Başbakanı Boris Johnson halka "evdekilerle bile mesafe koyun" deyip insanları eve kapattığı dönemde kendisi 100 kişi ile parti düzenlemiş. Jonson'un o partideki dans videosu ortaya çıktı. "Başbakan dans etmemiş karşısındaki kadınla erotik şov yapmış" yorumları yağdı...

Resmi konutunda koronavirüs kısıtlamalarına aykırı şekilde partiler organize ettiği ya da bu partileri önlemediği gerekçesiyle eleştirilen İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın başı dertte.

Johnson sokağa çıkma yasağının zirvesinde Downing Caddesi bahçesinde bir partiye gittiğini itiraf etti ancak bunun teknik olarak kurallara uygun olduğunu savundu.

Başbakan halkın öfkesini anladığı ve sorumluluk aldığını vurgulayarak özür diledi. Johnson, "Çok pişmanım. Keşke her şeyi daha farklı yapabilseydik" dedi.

O partide Johnson'un kalabalığın ortasında bir kadınla yaptığı dans sosyal medyayı salladı. İngiltere Başbakanı'nın seksi dansı ve figürleri "Başbakan dans etmemiş karşısındaki kadınla erotik şov yapmış" yorumları yapıldı... 

Gazeteci yazar ve siyaset bilimci Ian Bremmer o videoyu, "Boris'in neden bunun bir parti olduğunu düşünmediğini anlayabiliyorum" notuyla paylaştı.

Sitene Ekle