BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL

İnanılmaz cinayet önce karısını öldürdü sonra

Borç bunalımına giren baba, yatağında uyuyan karısını ve kızının başına ateş ederek öldürdü.

Abone ol

Borçlarından dolayı bunalıma giren Hakan Şimşek yatağında uyuyan karısı ve kızının başına ateş ederek öldürdü.Cinayetten sonra ise karısının yüzüklerini sevgilisime hediye etti.

Hakan Şimşek, ’yakın akrabayı tasarlayarak öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. İlk duruşmada savunma yapmayan Hakan Şimşek’in Seda D. isimli bir sevgilisi olduğu ve sevgilisinden bir erkek bebeği olduğu ortaya çıktı.

SEVGİLİSİNE O YÜZÜKLERİ HEDİYE ETTi

Tanık olarak ifade veren Seda D. ise cinayetten bir gün sonra Hakan Şimşek’in kendisine öldürdüğü karısının yüzüklerini hediye ettiğini söyledi. 3’üncü duruşmada savunma yapan Şimşek, verdiği yüzüklerin eşine değil annesine ait olduğunu öne sürerek, "Yüzükler uzun süre bende olmasına rağmen niçin o anda verdiğimi bilemiyorum. Belki vedalaşmak istemişimdir" dedi.

KENDİMDEN VAZGEÇTİM

Hakan Şimşek, olay günü eve gelmeden Alkol aldığını belirterek şunları söyledi:

"Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Sonra eşimle yatağa uzandık. Ben uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken havluluğa bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm. Evden ne kadar süre sonra çıktığımı biliyorum. Bir gün sonra Seda D.’nin yanına gittim. Şahsi borçlarımla ilgili birçok konuyu açıklığa kavuşturmak için bir şeyler yazdım. Üzerimdeki silahla yakalana kadar dolaştım. Bu benim en büyük pişmanlığımdır. Şu an kendimden de vazgeçmiş durumdayım. Bu olaydan sonra benim için her şey bitmiştir."

Mahkeme heyeti, Hakan Şimşek’in tutukluluk halinin devamına karar verirken duruşmayı erteledi.