BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,44
ALTIN 2.490,97
HABER /  MEDYA

İnadına Aşk 9. bölüm-10. bölüm fragmanları

İnadına Aşk 9. bölüm izleyin, son sahne izleyiciyi şok etti. Yalın ve Defne sonunda aşk itirafını yaptılar. Peki İnadına Aşk 10. bölümde neler olacak. İnadına Aşk 10. bölüm fragmanları internethaber'de

Abone ol

İnadına Aşk 9. bölüm-son bölüm izleyenleri şok etti. İnadına Aşk 9. bölüm izleyin... Defne ve Yalın sonunda aşklarını itiraf etti. Ama onları bekleyen bir sürpriz daha vardı. İnadına Aşk 9. bölüm izleyicien tam not aldıç Peki 10. bölümde neler olacak? İnadına Aşk 10. bölüm fragmanları internethaber'de olacak..

screen-shot-2015-08-28-at-8.30.42-am.png

9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Laz kızı Defne ve plaza yakışıklısı Yalın'ın aşkını anlatan İnadına Aşk yeni bölümünde; Yalın-Defne, Çınar-Yeşim çiftini yeni bir sürpriz bekliyor. Yayınlanan son bölümde sonunda birbirlerine aşkını itiraf eden Yalın ve Defne, bu kez Toprak'ın ortaya çıkmasıyla panik oluyor. Çınar-Yeşim çifti ise aşklarını onay vermeyen Toprak'ı karşılarında görünce ne yapacağını şaşırıyor.Yalın ve Defne aşkı öğrenilecek mi? Köşeye sıkışan Çınar-Yeşim, barıştıklarını itiraf edecek mi? Tüm bu soru işaretleri, İnadına Aşk 9. bölümünde yanıt bulacak.

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnadına Aşk son bölümünde kızlar, Çınar'ın arkasından yine gizli işler çevirmeye hazırlandı. Şile tatilini erkeklerden uzak geçirmek istemelerine rağmen, hayallerini gerçeğe dönüşmeyen kızları bu kez keyifli anlar bekliyordu.

screen-shot-2015-08-21-at-9.03.06-am.png

Yeşim-Çınar aşkını öğrenen Yalın'dan izin çıktı. Defalarca dudak dudağa gelmelerine rağmen kendilerini geri çeken Defne ve Yaman cephesinde ise sürpriz gelişmeler yaşandı. Yalın, Defne'ye aşkını itiraf etti. İkili yağmur altında öpüştü. Dizinin sürekli atışan bir diğer çifti Ezgi ve Deniz ikilisi ise barış ilan etti. Sürekli çekişen çift, bu kez birbirlerine çok yakın davrandı.

İNADINA AŞK'TA NELER OLDU?

İnadına Aşk son bölüm izleyenleri yine ekran balına kilitledi. İnadına Aşk 7 bölümde Defne’nin yaptığı numara başına çok işler açtı. Bu da yetmezmiş gibi Yalın'ın da sakat kalmasına neden olduç İnadına Aşk son bölüm izleyin... 

Kendi başına açtığı iş yetmemiş gibi, Yalın’ın da sakat kalmasına sebep olunca, kaçacak yeri kalmayan Defne cezasına razı gelir. Bu ceza Defne’yi hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya getirecektir. Yeşim ve Çınar’ın ise aralarında ki aşkı çok büyük bir sınav beklemektedir. Toprak engeliyle karşılaşan iki aşık ciddi anlamda yol ayrımına gelirler. Diğer tarafta ise Ezgi’nin peşinde dolaşan Deniz, sonunda Ezgi’yi pes ettirip kahvaltı sözü alır. Ancak Deniz’i gittiği yerde , Ezgi tarafından hazırlanan farklı bir sürpriz beklemektedir.

screen-shot-2015-08-07-at-9.27.08-am.png

İNADINA AŞK'TA NELER OLMUŞTU?

İnadına Aşk 2. bölümde bu akşam inatçı Defneyi yeni bir sürpriz bekliyor. Yalın ve Defne arasında aşk başlıyor. İkiliyi bu akşam Fox'ta yeni sürprizler bekliyor.

2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnadına Aşk yeni bölümünde; Laz kızı Defne ve, Arass Teknoloji'nin yakışıklısı Yalın arasındaki sürtüşme son hız devam ederken, ikili arasındaki aşk kıvılcımları kendini gösterecek. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikayeye bir de Defne'nin abisiyle ninesi aynı anda dahil olunca, İnadına Aşk 2. bölümü birbirinden renkli sahneleriyle ekrana gelecek.

screen-shot-2015-07-09-at-1.25.57-pm.png

İNADINA AŞK DİZİSİNİN KONUSU

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı...

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak.

İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.

Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!