BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

IMF’ye borcun bitişini ayran içerek kutladılar

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları IMF’yeolan borcun bitişini ayran içerek kutladı. <br/>Sabri Yalım Parkı`nda bir araya gelen gençlere AK ...

Abone ol

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları IMF’yeolan borcun bitişini ayran içerek kutladı.
Sabri Yalım Parkı`nda bir araya gelen gençlere AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, il yöneticileri ve partililer eşlik etti.
Milli içecek denilerek bol bol ayranın içildiği açıklamada AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, geçmişle şimdiki ekonomiyi karşılaştırdı. Akın, “Yılan hikayesine dönüşen IMF ile olan ilişkilerimizin bugün seyri değişiyor. Yıllar önce başlayan bu hikaye nihayet bugün mutlu sonla bitiyor. Tam 52 yıl sonra bugün borçsuz bir gün yaşıyoruz” dedi.
Basın açıklamasının ardından il başkanı, belediye başkanlari ve genç partililer temsili olarak hazırlanan 25 milyon dolarlık senedi yırttıktan sonra tüm borçların bitişini ayran içerek kutladı.