BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,07
ALTIN 2.470,34
HABER /  GÜNCEL

İmam nikahıyla fuhuş yaptırdılar

Evleme vaadiyle birlikte oldular!.. Daha sonra uyuşturucuya alıştırıp fuhuş yaptırdılar... Hem de kamyonet kasasında...

Abone ol

Adana'da evlenme vaadiyle birlikte oldukları kadınları, imam nikahı yaptırdıktan sonra, uyuşturucuya alıştırıp zorla fuhuş yaptırdıkları belirlenen 4 kişi yakalandı.

Baskında polis tarafından kurtarılan 4 kadının, bazı müşterilerle kamyonetin kasasında birlikte olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde bir sitede fuhuş ve uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ortak operasyonla adrese baskın düzenledi.

Evde bulunan Ümit K. (27), Bülent E. (29), Ali Ö. (24), Talat Ö. (32), Saniye Z. (18), Serap O. (33), Ayşegül Ş. (38) ve Fatma Ö. (32) gözaltına alındı.

SEKS KÖLELERİ VE MÜŞTERİLERE UYUŞTURUCU

Narkotik köpeği ''Angel''ın da katıldığı aramada 31 adet captagon hapı ile birlikte içime hazır hale getirilmiş esrar maddeleri ele geçirildi.

İMAM NİKAHI YAPARAK ETKİLİYORLARDI

Zanlıların, kadınları evlenme vaadi ile kandırıp, onları etkilemek için imam çağırarak, dini nikah kıydırdıkları, daha sonra uyuşturucuya alıştırarak bağımlı hale getirdikleri belirtildi.

KAMYONET KASASINDA SEKS

Fuhşa zorlanan kadınların buluştukları müşterileriyle kiralanan evlerde, eve gelmek istemeyen erkeklerle ise kamyonet kasasında birlikte oldukları öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlılara ait olduğu öğrenilen iki kamyonette yapılan aramalarda ise yatak, yastık ve çarşafların arasında, çok sayıda prezervatif ile kadın doğum hapları bulundu.