BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

İlker Canbulut'un Uyum Anahtarı Kitabı çıktı

Profesyonel Koç İlker Canbulut'ın kitabı 'Uyum Anahtarı', Sola Unitas Yayınları'ndan çıkarak tüm kitapçılarda yerini aldı.

Abone ol


Hepimizin yaşamında başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları olmuştur. Bazen böyle durumlarda hayal kırıklıklarımız kesin bir yenilgiye dönüşür. Ve yıllar sonra "çok yaklaşmıştım, ama kader böyleymiş" dediğimiz günler bile olur.

İlker Canbulut, "Uyum Anahtarı" adlı Sola Unitas Yayınları'ndan yeni çıkan kitabında "Hiç bir hikâye böyle sonuçlanmamalı", diyor ve yıllar sonra "Keşke" yerine "İyi ki" dedirtecek bir yolun detaylarını anlatıyor.

Kitapta, mutlu ve hayatta her istediğini elde eden insanların evrendeki kusursuz dengeye uygun hareket ettikleri belirtiliyor. Bu denge noktasında yaşam sanatı felsefeleri ile psikoloji araştırmaları arasında ortak bir uyum olduğu işaret ediliyor.

Evrende işleyen ve çoğu insanın farkında olmadığı doğal bir sistemden söz ediliyor.Sade ve akıcı bir dille kaleme alınan kitap, okuyucuya iş, özel ve sosyal hayatta mutlu ve kaliteli bir yaşam için cevap anahtarları sunuyor.Hayal ettiğiniz resim, şimdikinden daha büyükse Uyum Anahtarı size farklı perspektifler kazandırabilir.