BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  DÜNYA

ilk teravihte camiler doldu

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar ilk teravih namazı için camilere akın etti. Ankara’da tarihi Hacı Bayram-ı Veli Camii’ni dold...

Abone ol

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar ilk teravih namazı için camilere akın etti. Ankara’da tarihi Hacı Bayram-ı Veli Camii’ni dolduran vatandaşlar, ilk teravih namazını huşu içinde kıldı.
Af ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı kılınan ilk teravih namazıyla başladı. İlk teravih namazını tarihi camilerde kılmak isteyen vatandaşlar, erken saatlerden itibaren camilere akın etti. Hacı Bayram-ı Veli Camii saatler öncesinde doldu. Caminin içerisinde yer bulamayan cemaatin bir bölümü ise namazını dışarıda kıldı. Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu çok sayıda vatandaş, ilk teravih namazını huşu içinde kıldı.
Teravih namazının ardından Hacı Bayram-ı Veli Camii’nden ayrılan vatandaşlar, Ramazan ayının ilk teravih namazını kıldıkları için duydukları sevinci ve huzuru ve mutluluğu dile getirdi.

MISIR’DA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Akmedrese Eğitim ve Kültür Derneği organizasyonunda Hacı Bayram Veli Camii’nde kılınan teravih namazının ardından Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı da kılındı. “Si-Si gidecek Mursi gelecek”, “Mısır’ın Erbakanı Mursi” dövizleri açan cemaat, Mısır için dua etti.
(İHA)