BIST 10.154
DOLAR 32,35
EURO 34,72
ALTIN 2.393,43
HABER /  GÜNCEL

İlk müşterisi bakın kim çıktı!

Bursa'da bir kadın masaj salonuna çevirdiği evinde fuhuş yaptırmaktan tutuklandı

Abone ol

Bursa'da 32 yaşındaki Nurgül T.'nin masaj salonuna çevirdiği evine müşteri gibi 1.20121123122453.jpggiden polisler, iki kadına fuhuş yaptırıldığını belirledi. Gözaltına alınan Nurgül T. tutuklanırken, fuhuş yaptıkları öne sürülen iki kadın serbest bırakıldı.

150'ŞER LİRAYA ANLAŞTILAR

Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan mahallesi Cemal Nadir caddesinde fuhuş için masaj salonu açıldığı ihbarını alan polis, Nurgül T.'nin evine müşteri gibi giderek, kendisiyle pazarlık etti. Eve giden iki polis, Nurgül T. ile iki kadın için 150'şer liraya anlaştı. Evde Seri numarası alınmış paraları Nurgül T.'ye veren polisler, daha sonra kimliklerini gösterdiler. Diğer ekiplerin gelmesiyle Nurgül T. ve iki kadın gözaltına alındı.

İLK MÜŞTERİ POLİS

Yapılan incelemesinde hiçbir suçtan kaydı olmayan ve ilk işinde yakalandığı belirlenen Nurgül T.'nin, takma isimle açtığı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, 7 Kasım'da 'masözler aranıyor' diye yazdığı ortaya çıktı.

Sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Nurgül T., "Fuhuşa aracılık etmek" ve "Fuhuş için yer temin etmek" suçlarından tutuklandı, iki kadını ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

BÖYLE ANNE OLMAZ OLSUN!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]POLİS KISKIVRAK YAKALADI

Böyle anne olur mu! İhbar üzerine harekete geçen polis para karşılığı  kızını erkeklere pazarlayan anneyi kıskıvrak yakalandı.

ÖZ KIZINI PAZARLADI

Olay, önceki gece Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Bir ihbar üzerine harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, N.G. isimli kadının öz kızı E.G'yi para karşılığı erkeklere pazarlayarak fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine müşteri kılığına giren sivil polis ekipleri, bahse konu kadın ile fuhuş pazarlığı yaptı.

MÜŞTERİ SANDIĞI POLİSLERLE GÖRÜŞTÜ

Bir otomobille gelen E.G., müşteri sandığı polislerle bir süre görüştü. 85 TL karşılığında anlaşıldı, para ise otomobilin içinde bulunan E.G.'nin annesi N.G.'ye verildi. Fuhuş yapan kız ile kızını para karşılığı erkeklere pazarlayan anne, parayı aldıktan sonra polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Anne ve kızının emniyetteki sorguları sürerken, bugün adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

EDREMİT'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]4 KİŞİ TUTUKLANDI

Balıkesir’in Edremit ilçesiyle Akçay ve Altınoluk beldelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan beş zanlıdan dördü tutuklandı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Amirliği'nin operasyonunda, 35 kg. esrar ve 370 adet uyuşturucu niteliğinde hap ele geçirilmişti. Olayla ilgili A.B., F.K., V.D., D.G. ve T.G. gözaltına alındı. Zanlılardan T.G. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılırken diğerleri mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan A.B., F.K., V.D. ve D.G.’nin, tutuklanarak cezaevine gönderildi.