BIST 9.122
DOLAR 32,35
EURO 35,00
ALTIN 2.325,03
HABER /  GÜNCEL

İlişkiye girmek için evine gittiği travesti öyle biri çıktı ki...

Samsun'da, ilişkiye girmek için internetten bulduğu travestinin evine giden kişi, travesti daha önce sahte para verdiği kişi çıkınca hastanelik oldu.

Abone ol

SAMSUN'da bir kişi, internetten telefon numarasını alıp aradığı ve ilişkiye girmek için evine gittiği travestinin daha önce sahte para verip mahkemelik olduğu kişi çıkınca, silahlı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu.

Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde saat 05.15 sıralarında meydana geldi.

TELEFONUNU İNTERNETTEN BULDU

Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki T.S., ilişkiye girmek için internetten hayat kadını telefonu araştırdı. İnternet ortamından temin ettiği 39 yaşındaki D.K. adlı travestiyi telefonla arayan T.S., travestinin evine gitti.

EVİNE GİTTİĞİ TRAVESTİ, SAHTE PARA VERİP MAHKEMELİK OLDUĞU KİŞİ ÇIKTI

Travesti D.K., daha önce kendisine sahte para verdiği iddiasıyla mahkemelik olduğu T.S.'yi tanıyınca aralarında tartışma çıktı. D.K., tüfekle ateş ettiği T.S.'yi her iki ayağından da yaraladı. Kanlar içinde kalan T.S., 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. T.S.'nin vurulan ayağından ameliyat olacağı öğrenildi.

"TRAVESTİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, KADIN DİYE EVİNE GİTTİM"

T.S., internetten telefon numarasını temin edip aradığı D.K.'yi kadın zannettiğini ve bu bu yüzden evine gittiğini belirterek, "Ben travesti olduğunu bilmiyordum. Kadın diye evine gittim. Daha önce sahte paradan mahkemelik olduğum travesti çıktı. Benden para istedi ve çıkan tartışmada tüfekle ateş açıp beni yaraladı" dedi.




Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, travesti D.K.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

D.K