BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.433,74
HABER /  MAGAZİN

İlişkide çok ses çıkarıyor diye...

Çiğdem Kayalı, erkek arkadaşlarıyla birlikteliklerinde çok ses çıkarıyor diye dayak yedi

Abone ol

Gürültü nedeniyle mahkemelik olan sosyetik güzel Çiğdem Kayalı ile Beşiktaş’taki apartmanlarında oturan alt komşusu emekli öğretmen Birsen Özay, İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında hazır bulundular.

‘SÜPÜRGE SOPASIYLA BAŞIMA VURDU’

Şikâyetçi olarak mahkemeye başvuran Çiğdem Kayalı, komşusu Birsen Özay’ın olay günü saçını çektiğini iddia ederek, “Kapıyı açmış bulundum, evin içine girdi ve süpürge sopasıyla kafama vurdu. Taşındığımdan beri sözlü hakaret ve tacize uğradım” dedi. Sanık Birsen Özay ise Çiğdem Kayalı’yı gürültü nedeniyle daha önce defalarca uyardığını belirterek, “Kavga çığlıkları ve uygunsuz sesler işitiliyordu. Birçok kez rica ettim. Kendisine vurmuş veya darp etmiş değilim” dedi.

100 GÜN ADLİ PARA CEZASI

Mahkeme, sanık Birsen Özay’ı “kasten etkili eylem” suçundan 120 gün adli para cezasına mahkûm etti. Duruşmadaki iyi halini dikkate alan hâkim, cezayı 100 gün adli para cezası olan 2 bin liraya indirdi. Daha sonra hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve 5 yıl süreyle denetimli serbestlik uygulanmasına hükmetti.