BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,74
ALTIN 2.444,66
HABER /  POLİTİKA

İktidarın yolu Gökçeki devirmekten geçiyor!

Gökçek'ten hakkında çıkan yolsuzluk iddialarına ilginç yanıt: "İktidarı devirmek için Gökçek'i devirmek gerekiyor"

Abone ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, CHP ve MHP'nin kendisi hakkında dedikodular çıkardığını iddia ederek, "İktidar olma şansları olmadığı için dedikodu yapıyorlar. Çünkü iktidarı devirmenin yolu Gökçek'i devirmekten geçiyor" yorumu yaptı.

"Ankara ve İstanbul'u devirseler hükümeti devirirler. Yürüyen iki ayaktan biri İstanbul biri Ankara. Bunlardan birini düşürse iktidar sıkıntıya düşer" diyen Gökçek hakkında çıkan dedikoduları ve eleştirilerini şöyle sıraladı:

MOGAN Gölü bizimmiş. Melih-Osman-Gökçek-Ahmet-Nevin. İsimlerimizin baş harflerinden böyle bir şey uydurmuşlar. Bir belediye başkanını hırsızlıkla yolssuzlukla itham ettiler. Bu haberlerden ailece etkileniyoruz. Bu kadar vicdansızlık olmaz.

Rüşvet almak şerefini ve haysiyetini para karşılığı satmak demektir. Bir adam şerefini büyük işlerde satar, ufak tefek işlerde satmaz. Büyükşehir Belediyesinin en büyük işleri kat karşılığı ihaleler. Bu işlerden yüzde 10 alsam 120 daire eder. Bir kalemde hesap edilir. Şerefsizlik yapacak olsam bu işlerden alır götürürdüm. Eğer Melih Gökçek şerefini satan bir adamsa bir vakıf kurar paraları cebine atar. Dedikoduların nedeni MHP ve CHP'nin iktidar şansı bulunmuyor. İktidar olmak Gökçek'i devirmekten geçiyor.