BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  GÜNCEL

İkinci Cansel vakası mı? 17 yaşındaki erkek öğrenci...

Eskişhir'in Sivrihisar İlçesi'nde tecavüze uğradığı iddia edilen meslek lise öğrencisi 17 yaşındaki D.C., kendisini asarak yaşamına son verdi.

Abone ol

Sivrihisar İlçesi'ndeki meslek lisesinde okuyan D.C adlı erkek öğrenci,  kendisini asarak intihara kalkıştı.İpten indirilen D.C., çağırılan ambulansla, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

D.C., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. D.C.'nin cenazesi, yakınları tarafından Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne götürülerek toprağa verildi.

OKUL ARKADAŞINDAN TECAVÜZ İDDİASI

D.C.'nin intiharının ardından ismi açıklanmayan bir okul arkadaşı, polise gidip kendisine 3 kişinin tecavüz ettiğini belirterek, "Bu kişiler D.C.'ye de tecavüz etmiş olabilirler. D.C.'de bu yüzden intihar etmiş olabilir" iddiasında bulundu. Harekete geçen polis ekipleri, işsiz olan 25 yaşlarındaki Y.S. ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı. 

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S. cinsel saldırı suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada Polatlı'dan Sivrihisar'a gelen D.C.'nin yakınlarının serbest kalanlardan bir kişiye ait işyerinin camlarını kırdığı belirtildi.

CANSEL BUSE İNTİHAR ETMİŞTİ

Kayseri'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Cansel Buse K. 17 Şubat'ta  matematik öğretmeni Bayram Ö.'nün kendisine cinsel istismarda bulunduğu için polis babasının silahı ile intihar etmişti.