BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.421,17
HABER /  GÜNCEL

İki kız kardeşi ölüm ayırdı

Kırıkkale'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kız kardeşten biri öldü, 2'si ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Abone ol

Kırıkkale'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kız kardeşten biri öldü, 2'si ise hastaneye kadırılarak tedavi altına alındı. 2 kardeşin de durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olay, Gürler Mahallesi, 674. Sokak'taki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Naciye Erduran (66), Narin Olgun (73) ile Dudu Yüksel (74), eve gelen komşuları tarafından baygın halde bulundu. Komşularının ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekipleri Dudu Yüksel'in öldüğünü belirledi. Naciye Erduran ile Narin Olgun ise sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken 2 kız kardeşin hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Dudu Yüksel'in cesedi, olay yeri incelemesinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyarak eve gelen üç kardeşin yakınları fenalık geçirdi.

Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen Naciye Erduran ile Narin Olgun'un ablaları Dudu Yüksel'i ziyarete geldikleri öğrenildi. Evde doğalgaz bulunmasına rağmen soba yaktıkları öğrenilen üç kardeş zaman zaman bir araya geldikleri öğrenildi