BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.403,42
HABER /  GÜNCEL

İki idmanla Kartal'ı parçaladı

Sakatlığı sebebiyle haftanın ilk idmanlarını kaçıran İsveçli, derbinin kader adamı oldu.

Abone ol

Takımını öne geçiren ve üç puanı getiren gollere imza atan Elmander, ayrıca Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'a da gol atarak, derbilerin kahramanı oldu.

Elmander dün gece attığı iki golle ligdeki gol sayısını da 11'e yükselterek, takımının bu alanda en iyi ismi oldu. Elmander, ligde son golünü 25'inci haftada Gaziantepspor deplasmanında atmıştı. Elmander derbinin ardından, "İlk yarı biz, ikinci yarı rakibimiz iyiydi. Takımla sadece iki idmana çıkabildiğim için maçın sonunda ağrılarım oldu ama kazanmak hepsini unutturdu" diye konuştu. .

UZAT ÖPEYİM ALNINI
Selçuk'un 92'deki asistinde Elmander'in attığı golden sonra sarı-kırmızılı futbolcular büyük sevinç yaşadılar. Golden sonra Selçuk'a koşan Engin de, takım arkadaşını alnından öperken, adeta kendinden geçmişti.

KASAYI DOLDURDULAR
İki kulübün anlaşması gereği Beşiktaşlı taraftarların alınmadığı derbiye Galatasaraylılar büyük ilgi gösterdi. Beşiktaşlılara ayrılan tribünün biletleri de (5 bin) sarı-kırmızılı taraftarlara satılınca, 52 bin 650 kişilik Türk Telekom Arena'nın neredeyse tamamı doldu. Böylece Galatasaray'ın kasasına da 3 milyon liraya yakın bir hasılat girdi. GS Store da ilk derbisinde 1.5 milyon liralık bir satış yaparak, yönetimin yüzünü güldürdü. (Sabah)