BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,84
HABER /  GÜNCEL

İki çocuğu ile intihara kalktı

Alacağını tahsil edemedi, deliye döndü. 6 ve 7 yaşındaki çocukları ile 4. kata çıktı.

Abone ol İzmir'in Torbalı ilçesinde, alacağını tahsil edemediği için 6 ve 7 yaşlarındaki iki kızını yanına alarak 4 katlı binanın çatısında intihar girişiminde bulunan kişiyi, polis ikna etti.

Alınan bilgiye göre, Cevdet P. (38), kızları B.P. (7) ve D.P. (6) ile Torbalı Eğrek Meydanı'ndaki 4 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti.

Cevdet P, önce kızlarını binadan aşağı sarkıttı. Çocukların ağlamalarını duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hava yastığı kurarak önlem aldı. Polis, uzun süren ikna çabaları sonucu Cevdet P. ve kızlarını aşağı indirdi.

Bina önünde toplanan kalabalık, çocuklarının hayatını tehlikeye attığı gerekçesiyle Cevdet P'ye tepki gösterdi. Polisin araya girmesiyle vatandaşlar uzaklaştı. Karakola götürülen Cevdet P'nin, 10 bin YTL'lik alacağını tahsil edemediği için aile düzeninin bozulduğunu, eşinin evi terk etmesiyle ciddi bunalım yaşadığını söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan üç çocuk babası Cevdet P'nin, 12 yaşındaki diğer çocuğunu, okulda olduğu için yanına alamadığı öne sürüldü.