BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İhlas Koleji’nde yarışmanın dili ’’İngilizce’’

İhlas Koleji’nin her yıl düzenlemiş olduğu İngilizce yarışması “Quiz Show”, bu sene de renkli görüntülere sahne oldu. <br/>Özel Bahçelievler...

Abone ol

İhlas Koleji’nin her yıl düzenlemiş olduğu İngilizce yarışması “Quiz Show”, bu sene de renkli görüntülere sahne oldu.
Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu’nun 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin kendi aralarında yarıştığı İngilizce yetenek yarışması, okulun konferans salonunda yapıldı. Genel kültür, kelime ve gramer bilgisi, film fragmanları ve yetenek yarışmasından oluşan toplam dört kategoride tamamen İngilizce olarak mücadele eden öğrenciler, verdikleri cevaplar kadar İngilizceleriyle de adeta parladılar. Oldukça keyifli ve çekişmeli geçen yarışmada 6. sınıflarda 6-C sınıfı 430 puan, 7. sınıflarda ise 7-A sınıfı topladığı 495 puan ile birinci oldu. Yarışan öğrenciler kadar onları destekleyen arkadaşları da büyük heyecan yaşadılar. Yazdıkları pankartlar ve dövizlerle arkadaşlarına motivasyon sağlamaya çalışan öğrenciler, sık sık yaptıkları tezahüratlarla salonu inlettiler.

“ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞLENDİLER HEM DE REKABETİ YAŞADILAR”
Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Özel Bahçelievler İhlas İlk ve Ortaokul Müdürü Server Gürsoy, öğrencilerin performansından dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Gürsoy, “Yaptığımız uygulamalar ve geliştirdiğimiz sistemlerle çocuklarımıza en iyi yabancı dil eğitimini verdiğimize inanıyorum. Özellikle ikinci yabancı dili okulumuzda uygulamaya koyduktan sonra okul olarak farkımızı göstermiş olduk. İki gün süren bu yarışma ile de öğrencilerimiz hem bir nebze olsa eğlenme fırsatı bulurken hem de aralarında rekabeti yaşadılar” dedi.
(İHA)