BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.431,11
HABER /  MAGAZİN

İhanet turunda pantalonu düştü

Tolga karel, hamile eşini aldatırken kameralara yakalandı. İhanet, Tolga Karel'in eşini götürdüğü gece kulübünde başladı

Abone ol

Karısı Günay Musayeva ve sevgilisiyle Harbiye'deki bardan, aynı anda çıkarken görüntülenen Tolga Karel, gecenin devamında inanılmaz şeyler yaptı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR... TIKLAYIN

Süper Kulüp kameralanan Karel, sevgilisinin yanında tartıştığı karısını Etiler'de arabadan indirip, taksiyle eve gönderdi. Sevgilisiyle Ortaköy'de bir başka gece kulübüne gitti. Ve yasak aşkın kahramanları, sabahın ilk ışıklarında Tophane'deki meşhur nargileciden el ele çıktılar, sarılıp, dudak dudağa öpüştüler.

Yakınlaşma sırasında Tolga Karel'in pantolonun düştüğü ve iç çamaşırı giymediği görüldü.

ÜNLÜ YILDIZDAN SESSİZLİK YEMİNİ

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Başrol oynadığı "Gecenin Kanatları" filminden sonra filmin senaryo yazarı Mahsun Kırmızıgül'le mahkemelik olan Beren Saat, suskunluk yemini etti.

Bu davanın son günlerde yeniden gündeme gelmesi üzerine sessizliğe bürünen oyuncu, önceki gün bir kız arkadaşıyla gittiği İstinye Park'ta objektiflere yansıdı. Görüntülendiğini fark edince şaşıran Saat, soruları yanıtsız bıraktı:

"Artık hiçbir konuda, hiçbir gazeteci ile konuşmuyorum. Bana soru sormayın. Kuru kuru yazın bir şeyler!"

MASUM BİR BİR ÖPÜCÜKTÜ!

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Yönetmenliği Naşit Özcan'ın yaptığı, Çolpan İlhan, Ahmet Uz, Aytaç Öztuna, Begüm Birgören, Tansu Taşanlar ve Eylem Öden'in rol aldığı "Sonbaharı Beklerken" oyununun basın tanıtımı önceki gün Profilo Kültür Sanat Merkezi'nde yapıldı.

Alzheimer hastalığını konu alan ve "Bir gün karınız sizin kim olduğunuzu unutursa ne yapardınız?" sorusuna cevap arayan oyunda Eylem Öden'le öpüşme sahnesi olan Begüm Birgören, sahneyle ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

"Son derece masum bir öpücüktü. Ben oyunda Çolpan Hanım'ın gençliğini canlandırıyorum. Ve o kadının marjinalliğini öne çıkarmak için de gerekli bir sahneydi."

ARŞİVDEN ÇIKAN KLİP

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Azer Bülbül'ün ölümünden dört gün önce çıkardığı "Duygularım" albümü için yeni bir klip hazırlandı.

Kalp krizi sonucu geçen ay hayatını kaybeden şarkıcının "Gidiyorum" şarkısına çekilen klipte, Bülbül'ün bugüne kadar yayınlanmamış arşiv görüntüleri ve eski kliplerinin kamera arkası çekimleri kullanıldı. Ayrıca şarkıda Azer Bülbül'le düet yapan Yıldız Tilbe'nin görüntüleri kullanıldı.

Çalışmada Azer Bülbül'ün yazdığı ve kendi ölümünün habercisi gibi görülen şu şiirine de yer verildi:

"Cahil ömrüm bir kuş gibi / Uçtu gitti nereye kadar/ Yazık oldu gençliğime/ Boşa gitti nereye kadar/ Beraber yaşlanmak varken/ Bu ayrılık nereye kadar..."

SETTE YUMRUK YUMRUĞA KAVGA

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

TRT 1'in "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinin setinde Cemal Hünal, rol arkadaşını yumrukladı.

İzmit Seka Film Platosu'ndaki çekimlerde önceki gün padişah Murat'ı oynayan Hünal, rol arkadaşı Orhan Kalkan'ı (28) yumrukladı. Çekilen sahnede Hünal'ın Patrona Halil'in kardeşi Sencer'i oynayan Kalkan'ın boğazını sıkması gerekiyordu. Ancak Hünal, kendini role fazla kaptırıp Kalkan'ın gırtlağına asıldı ve canı yanana kadar sıktı.

Nefessiz kalan Kalkan, Hünal'ı itip "Ne yaptığını sanıyorsun?" diyerek tepki gösterdi. İyice sinirlenen Hünal, Kalkan'a yumruk attı. Kavganın büyümesini araya giren yönetmen Altan Dönmez ve set çalışanları engelledi. Boğazı mosmor olan Kalkan, yönetmenin ricası üzerine Hünal'dan şikayetçi olmaktan vazgeçti ve sahnenin çekimlerini tamamladı.

BURCU ESMERSOY'UN FANLARINA MÜJDE

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

"Çocuklar Duymasın" dizisi kadrosuna dahil olan Burcu Esmersoy'un rolü belli oldu.

Dizinin yapımcısı Birol Güven, Esmersoy'un rolü için twitter'da yeni bir sayfa açtı. Dizide Aylin Youlin karakterini canlandıracak olan Esmersoy'un twitter sayfasında Aylin karakteri kendisini şöyle tanıtıyor:

" Merhaba, benim adım Aylin. 10 yıldır Amerika'da yaşıyorum. Yakında dönüyorum memlekete. Türkiye'de herkes twitter kullanıyormuş. Ben de twittercı oldum. Adım Aylin. Burada aylin youlin shelins esprisini yapıyorum, hiç kimse anlamıyor. Benim için en önemli şey beyindir. İnsanların beynine çok önem veririm. Her yıl IQ testi yaptırıyorum sonuç hep 90-60-90 çıkıyor. Amerika'da yaşıyorum ama Türkiye'den uzak değilim. Çok ilgileniyorum olup bitenlerle. İnternetten haberleri okuyorum. Yakında geliyorum. Kuzenim Meltem'de kalacağım. Çok özledim hepsini. Hele Havuç kocaman olmuş, fotoğrafını gördüm. Çıkacağım erkeğin follower sayısına bakarım. Belli bir sayının altındaysa görüşmem. Aykut adında bir sevgilim vardı. O bana "aylin, youlin, shelins " derdi ben de ona "aykut, aycouln't" derdim."

SEVGİLİM DEĞİL KARDEŞİM

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

'O Ses Türkiye' ekibi önceki akşam Kuruçeşme El Beso'da eğlendi. Mustafa Sandal'ın yalnız, Murat Boz'un ise sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile katıldığı parti geç saatlere kadar sürdü.

Mekan çıkışı gazetecilere sevgilisiyle birlikte poz veren Murat Boz; geçtiğimiz günlerde futbol yorumcusu Şansal Büyüka'nın "Hadise'yle aranızda bir hadise var mı?" sorusuyla ilgili konuştu. Boz, "Hadise'yle aramızda bir hadise var tabii ama kardeşim olur kendisi"
dedi.

DENİZ DONDU KALDI

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Oyuncu Özcan Deniz; ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu 'Ya Sonra'dan sonra ikinci filmi 'Evim Sensin'in çekimlerine, olumsuz hava şartlarına rağmen, tüm hızıyla devam ediyor.

Çoğunlukla set ekiplerini kötü etkileyen ve çekimlerin ertelenmesine neden olan olumsuz hava koşulları, bu kez Deniz ve ekibinin işine yaradı. Çünkü yapım şirketi Avşar Film; filmdeki karlı sahneler için suni kar getirmeyi planlıyordu. İstanbul'daki yoğun kar yağışını kaçırmak istemeyen ekip, karlı sahnelerin çekimini öne aldı. Yönetmen ve filmin başrol oyuncusu Özcan Deniz, "Karı yerde ararken gökte bulmuş olduk. Bu bizim için büyük şans oldu" dedi. Deniz, hüzünlü bir aşk hikayesini anlattığı filminde eski sevgilisi Fahriye Evcen'le birlikte oynuyor.

EVLİLİK İÇİN DUA ETTİLER

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Demet Akalın , sevgilisi Okan Kurt ile Arnavutköy'de balık yedikten sonra, Mevlit Kandili nedeniyle dua etmek için Eyüp Sutan'a gitti.

Habertürk'ten Bora Bağcıbaşı'nın haberine göre, Demet Akalın dua ettikten sonra Okan Kurt'un namaz kılmasını bekledi ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

&

Sevenlerini kıramayıp bol bol fotoğraf çektiren Akalın, "Önce ölmüşlerimiz, sonra da kendi mutluluğumuz için dua ettik" dedi. Gazetecilerin "Evlilik dilediniz mi" sorusuna da "Evet diledim" diyerek yanıt verdi. Okan Kurt ise "İşimize, gücümüze, ailemize dua ettik. En başından beri evlilik istiyoruz zaten, bunun için de dua ettik" dedi.